Mobilversjon Skjul

Du bruker nettstedet med Internet Explorer 6. Denne nettleseren er nå utdatert.
For sikrere, mer pålitelig surfing det anbefales at du oppgraderer nettleseren til en av disse nettleserne:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

By og reise

Dette varierte utvalget av bilder, under så mange ulike forhold og med ulike innstillinger, er tatt med samme kamera, OM-D E-M1X og to objektiver, M.Zuiko Digital ED 12-40mm F2.8 PRO og M.Zuiko Digital ED 7-14mm F2.8 PRO, som alt sammen fint får plass i en liten veske. Her ser du hvor mobilt og fleksibelt økosystemet rundt Olympus-kameraer har blitt.

De diskrete linsene og små kamerahusene gjør det mulig med raske gatebilder uten pinlige øyeblikk og blikk. Den utrolige bildestabiliseringen gjør det enda enklere – fordi du ikke trenger stativ eller monostativ. De sprutsikre kamerahusene og linsene sørger for at fotografen kan fortsette å skyte uansett vær. En ekstra nyttig funksjon når du har begrenset med tid tilgjengelig.

På den første dagen gikk en venn av meg, skuespillerinne Vasia Badiou, og jeg rundt for å se de viktigste turiststedene og skjulte bakgater i byen, i strålende solskinn.

Som vi hadde forventet var imidlertid dag to regnvåt og mørk. Vi skjulte oss inne om morgenen, men været ble ikke bedre. Så vi bestemt oss for å gå ut likevel, og det er her bildestabiliseringen i det nye kameraet virkelig kom til sin rett. OM-D E-M1 X kan fange de utroligste bilder, skjelvende, under kraftig regn og i lave temperaturer, selv når lysforholdene er elendige.

I det solen går ned, blir alt blått. Vi opplever det utrolige og berømte «Blå Praha». Og selv med alt mørket rundt oss trenger vi verken stativ eller monostativ. Det kraftige bildestabiliseringssystemet gjør det mulig med perfekte håndholdte bilder med 1 eller til og med 5 sekunder, og i 50 megapikslers oppløsning med disse lukkertidene!
Dette var virkelig et bevis på systemets krefter, mobilitet og fleksibilitet.

Forfatter og fotograf: George Marinakis

Alle bilder som er tatt med følgende utstyr