Firmwareoppdaterings instruksjoner

Du kan laste ned den nyeste firmwaren - som er lik en softwareoppdatering til din komputer - til ditt kamera via Internet.

Nedlasting av OLYMPUS Digital Camera Updater

The OLYMPUS Digital Camera Updater er nødvendig for å oppdatere firmware til kameraet ditt. Klikk under for å laste ned oppdateringen.

Olympus Digital Camera Updater:

Start nedlasting

Nedlasting og bruk av Firmware

Merk:
Et kameras firmware kan ikke tilbakestilles til en eldre versjon når det først er oppdatert til en nyere.

Oppdatering av Firmware:

1. Logg på datamaskinen din og forviss deg om at du har administrator rettigheter
2. Koble datamaskinen til internett. Olympus anbefaler å bruke nettkabel for å minimere risken for brudd i forbindelsen under oppdateringen av firmware. Du kan også bruke trådløst nett.
3. Forsikre deg om at kameraet har nok batteri til å fullføre opersjonen. Vær sikker på at du har ferske batterier eller bruk AC adapter (adapter er ikke tilgjengelig for alle modeller).
4. Fjern minnekortet fra digitalkameraet.

For å oppdatere firmware, følg instruksjonene under:

1. Dobbel-klikk på det nedlastede OLYMPUS Digital Camera Updater.
2. Les betingelsene, og koble ditt digitale kamera til datamaskin med en USB kabel. Merk: Du vil bli vist en rekke valg på kameraet LCD skjerm. For Olympus E-System digitalkameraer, velg "STORAGE". For digitalkameraer som ikke er en del av E-System, velg "PC". Press "OK". Klikk "Next" for å fortsette.

3. Hvis nyere firmwareversjoner er tilgjengelige så vil de vises i et vindu. For å se hva som endres ved en oppdatering, klikk på versjonen og deretter "Details". For å bruke denne versjonen klikk på "Update" og i neste vindu klikker du på "Yes" (hvis du klikker på "No" så blir operasjonen avbrutt).

4. Les nøye gjennom software lisensavtalen. Hvis du godtar klikk "Agree" for å fortsette.

5. Når LCD skjermen viser OK som på bildet under, så er firmware update fullført.
Klikk på Next

6. Koble fra USB fra datamaskinen og velg "Close".