Firmwareoppdaterings instruksjoner

Du kan laste ned den nyeste firmwaren - som er lik en softwareoppdatering til din komputer - til ditt kamera via Internet.

• Olympus Master Software

Alternativt er det et annet valg tilgjengelig for å oppdatere firmware. Klikk her for Firmware Update instruksjoner med Olympus Master Software (pdf)

Last ned (517 KB, PDF)

Nedlasting av OLYMPUS Digital Camera Updater

The OLYMPUS Digital Camera Updater er nødvendig for å oppdatere firmware til kameraet ditt. Klikk under for å laste ned oppdateringen.

Olympus Digital Camera Updater:

Start nedlasting

Nedlasting og bruk av Firmware

Merk:
Et kameras firmware kan ikke tilbakestilles til en eldre versjon når det først er oppdatert til en nyere.

Oppdatering av Firmware:

1. Logg på datamaskinen din og forviss deg om at du har administrator rettigheter
2. Koble datamaskinen til internett. Olympus anbefaler å bruke nettkabel for å minimere risken for brudd i forbindelsen under oppdateringen av firmware. Du kan også bruke trådløst nett.
3. Forsikre deg om at kameraet har nok batteri til å fullføre opersjonen. Vær sikker på at du har ferske batterier eller bruk AC adapter (adapter er ikke tilgjengelig for alle modeller).
4. Fjern minnekortet fra digitalkameraet.

For å oppdatere firmware, følg instruksjonene under:

1. Dobbel-klikk på det nedlastede OLYMPUS Digital Camera Updater.
2. Les betingelsene, og koble ditt digitale kamera til datamaskin med en USB kabel. Merk: Du vil bli vist en rekke valg på kameraet LCD skjerm. For Olympus E-System digitalkameraer, velg "STORAGE". For digitalkameraer som ikke er en del av E-System, velg "PC". Press "OK". Klikk "Next" for å fortsette.

3. Hvis nyere firmwareversjoner er tilgjengelige så vil de vises i et vindu. For å se hva som endres ved en oppdatering, klikk på versjonen og deretter "Details". For å bruke denne versjonen klikk på "Update" og i neste vindu klikker du på "Yes" (hvis du klikker på "No" så blir operasjonen avbrutt).

4. Les nøye gjennom software lisensavtalen. Hvis du godtar klikk "Agree" for å fortsette.

5. Når LCD skjermen viser OK som på bildet under, så er firmware update fullført.
Klikk på Next

6. Koble fra USB fra datamaskinen og velg "Close".