Mobilversjon Skjul

Du bruker nettstedet med Internet Explorer 6. Denne nettleseren er nå utdatert.
For sikrere, mer pålitelig surfing det anbefales at du oppgraderer nettleseren til en av disse nettleserne:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

MODERNE OG STILFULT

Olympus PEN er ikke bare et kamera. Det er din kreative partner. Et standpunkt. En utvidelse av hvem du er og hvordan du ser verden. Det er DNA’et til PEN-generasjonen. Valget til selvstendige kvinner med en lyst på livet og en lidenskap for design, fotografering og det urbane livet. For trendsetterne og de som former morgendagen. For de som utfordrer og flytter grenser.

Vi inspireres av disse kvinnene, og derfor har vi designet en hel kolleksjon med tilbehør spesielt for de.

MINIMAL.
FUNCTIONAL.
ELEGANT.

Leather Collection

EN KLASSIKER

Enkelte ting går aldri av moten, og følelsen av ekte skinn er en av de. Denne kolleksjonen er en elegant dans mellom form og funksjon, og den er designet for å vare. Disse veskene er vår tolkning av den tidløse klassikeren. En veske for alle motebevisste fotografer.

IKKE LA UTSEENDE LURE DEG

De ser kanskje ut som vanlige stilfulle vesker, men veskene i denne kolleksjonen er designet for kamerautstyret ditt. Med samme funksjonalitet som en polstret kamerabag og utførelsen i trendy, tidløst skinn komplementerer de ethvert antrekk.

Minimalistiske, men funksjonelle. Elegante, men faktisk en kameraveske.

ALLE PRODUKTER

 • Håndstropper

  Håndstroppene er laget med fokus på design og funksjonalitet. De holder ditt PEN-kamera trygt festet til håndleddet..med stil.

 • Skuldervesker

  Med de funksjonelle fordelene til en polstret kameraveske og elegansen til en håndveske er disse skulderveskene i ekte skinn og avtagbar stropp for deg som krever noe stilfullt og allsidig.

 • Bucket Bag

  Denne vesken i mykt semsket skinn kombinerer alle fordelene med en vanlig kameraveske og en trendy veske til både hverdagsbruk og fest.

KEEP IT
CLASSIC.

Style Collection

NYDELIG NØDVENDIG

Det beste kameraet er det du faktisk har med deg. Og nettopp derfor har vi designet denne kolleksjonen med klassiske nødvendigheter.

Stroppene i kolleksjonen sørger for at kameraet ditt ser både elegant og sofistikert ut. Style kameraet ditt og gjør det til en utvidelse av din personlige stil.

ALLE PRODUKTER

 • Necklace strap

  Disse stroppene gir kameraet ditt «det lille ekstra». Designet i elegant, sort imitert skinn med raffinerte metalldetaljer kommer du garantert til å få oppmerksomhet med kameraet ditt.

 • Croco strap

  Med stilfulle detaljer og et moteriktig mønster på innsiden er denne kamerastroppen en frisk tolkning av en designklassiker. Krokodillemønsteret laget i imitert skinn er både trendy og klassisk på samme tid.

MAKE IT
BEAUTIFUL!

Designer Collection

Ink Couture

Ink Couture-kolleksjonen er den perfekte kombinasjonen av mote og funksjonalitet. Designet for å være mer enn bare pent tilbehør, vil de bli din nye favoritt.

SETT FARGE PÅ DET

La deg forbause av denne kolleksjonen. Disse små veskene gjør mer enn å oppbevare kameraet eller objektivene dine. La de beskytte, oppbevare og frakte kamerautstyret ditt – på en stilfull, fargerik måte.

ALLE PRODUKTER

 • Kamerastropper

  Detaljer er alt. Det er derfor vi har designet disse iøynefallende stroppene. Uansett hvilken stil du foretrekker vil du finne en ny favoritt her.

 • Pouches

  Disse nydelige små veskene beskytter kameraet eller linsen din på en stilfull, praktisk måte. Med disse kommer du alltid til å ville ta med deg kamerautstyret.

SLÅR HJERTET DITT FOR MOTE OG LIVSSTIL?

La deg inspirere og start din egen kreative reise med PEN.

Uansett om du vil styrke profilen din på sosiale medier, forbedre fotograferingsferdighetene dine eller finne ut mer om systemet vårt, har vi det rette innholdet for deg.

Oppdag  

Utvid produktgarantien din

Bli med i MyOLYMPUS og utvid garantien på utvalgte registrerte produkter.

Registrer deg nå
 
 

Kundestøtte

Velg saken du behøver støtte til i listen nedenfor.

Følg oss