Mobilversjon Skjul

Du bruker nettstedet med Internet Explorer 6. Denne nettleseren er nå utdatert.
For sikrere, mer pålitelig surfing det anbefales at du oppgraderer nettleseren til en av disse nettleserne:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

TG‑6

Tough-ytelse.
Ingen kompromisser.
 • Utmerket bilde- og videokvalitet
 • Variable undervannsmodus
 • Uslåelig tough-ytelse

Opplev verden

med nye Tough!

Ta med TG-6 og start ditt eget eventyr. Dette kameraet er din ideelle partner for å fange alle imponerende øyeblikk på reisen, uavhengig av forhold. En rekke tilbehør utvider Tough-opplevelsen og gjør deg godt utrustet for selv de mest krevende eventyr.

TG-6 er vanntett opptil 15 m, støtsikker for fall opptil 2,1 m, støvtett, frostsikker ned til -10°C, knusesikker og har anti-tåke-belegg – og er dermed altså eventyrsikker.

Fang hvert øyeblikk perfekt

I dine villeste eventyr vet du aldri hva som kommer. Kombinasjonen av det høyoppløste F2-objektivet, TruePic VIII og en bildesensor på tolv megapiksler gir deg friheten til å ta bilder i høy kvalitet uansett forhold. Selv i mørke omgivelser vil bildene alltid bli lyse og vakre.

Gå aldri glipp av det nøyaktige øyeblikket

Når du trykker utløserknappen halvveis ned begynner Pro Capture å ta bilder og lager en buffer ved 10 fps. I det øyeblikket knappen trykkes helt ned, starter den kontinuerlige fotograferingen. På den måten fanger du bilder som tidligere var umulige å ta.

Den perfekte balanse

TG-6 kan også fange omgivelser med vanskelige lysforhold som har store forskjeller i lyse og mørke områder. HDR-modus kombinerer fire bilder med ulike eksponering i ett bilde og gjør bildet lysere eller mørkere på en perfekt måte. Det gir deg en betydelig frihet til å gjenskape både lyse og mørke deler ved å finne den perfekte kontrasten og balansere sorte og hvite områder.

 • HØY BILDEKVALITET

 • PRO CAPTURE

 • HDR

Del reisen din

Få bedre kontroll over bildet ditt: Med OI.Share-appen kan du bruke smarttelefonen din som en fleksibel fjernkontroll, og med integrert Wi-Fi gir det deg muligheten til å dele opplevelsene dine umiddelbart.

Feltsensorsystemet

Takket være det integrerte feltsensorsystemet som automatisk sporer bevegelsene dine, kan du alltid vite hvor bildene dine ble tatt. Samle mer informasjon for minnene: OI.Share-appen linker GPS, kompass, manometer og temperaturdata til dine bilder og videoer.

Minnene dine har aldri
vært mer levende

La aktivitetene dine komme til live ved å fange hver detalj i akkurat riktig øyeblikk. 4K-video lar deg spille inn fantastiske opptak av dine favorittøyeblikk og opprette filmer med full HD-størrelse og 120 rammer per sekund.

Kast deg uti TG-6 undervannsverden

Finn ut hva som gjemmer seg under overflaten. TG-6 er forseglet og vanntett, og er laget for å kunne brukes på 15 meters dyp uten noe tilleggsutstyr.

Dykk dypere

Vil du gå enda lengre? Undervannshuset PT-059 til TG-6 gir en enda mer spennende undervannsopplevelse på opptil 45 meters dyp. Men det er ikke alt: Du kan utvide kameraet enda mer med et stort utvalg av tilleggsutstyr.

Fang fascinerende undervannsverdener

Ved hjelp av en av de tre undervanns hvitbalansemodusene gjøres bildene dine levende uansett vanndybde. Bruk «Grunt» (opptil en dybde på 3 m) for å forbedre rødtonene, «Middels» for en vanndybde fra 3 til 15 m eller «Dypt» for å øke blåtonene over 15 meters dybde.

Undervanns mikroskopmodus

Stup inn med hodet først og kom deg nærmere enn noen gang før. Undervanns mikroskopmodus gir deg muligheten til å ta nærbilder opptil én cm fra objektivet, slik at du kan fange selv de minste detaljene.

Undervanns HDR

Undervanns HDR balanserer ut både lyse og mørke områder perfekt ved å forhindre overdrevent store forskjeller mellom mørkt og lyst. Resultatet er imponerende undervannsbilder med en bred dynamisk rekkevidde.

 • UNDERVANNS HVITBALANSE

 • MIKROSKOPMODUS

 • UNDERVANNS HDR

Gjør selv den mest diskré skjønnhet synlig

Gå utover øyets rekkevidde! Mikroskopmodus lar kameraet ta bilde av objekter så nært som 1 cm. Nyt en skjermstørrelse på opptil 44,4x i kombinasjon med den fleksible zoomspaken. Med LG-1 lysguide og FD-1 blitsdiffuser, har TG-6 enda større potensiale når det gjelder makrobilder.

Fokuser på det som er viktig

TG-6 gir deg friheten til å fokusere på det som er nødvendig i situasjonen. Med fokusstabling og fokusbracketing kommer kameraet med to kraftige modus som lar deg velge mellom å enten ha hele bildet i fokus, eller å legge til et bredere fokusspekter senere.

Gi reisen din en
siste finish

Har du noen gang hatt lyst til å stoppe opp og mimre over det du har opplevd? RAW-bildene dine kan redigeres med Olympus Workspace Software og skrives ut som fysiske kopier – på den måten blir opplevelsen komplett og kan nytes for alltid.

To fargevarianter

For å fremheve personligheten din, kan du velge mellom den røde og svarte versjonen av TG-6.

Optimal støtte

Fronten på TG-6 har et nytt grep for optimal støtte, selv når du går på tur i ødemarken.

Tilbehørslåseknapp

Tilbehørslåseknappen forhindrer at tilkoblet tilbehør, for eksempel en fisheye-omformer, teleadapter, lysstyring eller blitsdiffuser faller av. På denne måten kan du føle deg helt trygg når du bærer kameraet med tilbehøret på.

Kontrollhjul/zoomspak

Zoomspak-konstruksjonen på TG-6 lar deg betjene kameraet mens du bruker hansker og står på ski i bratte bakker. Modusvelgeren gjør det dessuten enkelt å justere kamerainnstillinger som f.eks. eksponeringskompensasjon.

Rutenettvisning for stabil innramming

TG-6 har rutenettvisning for å hjelpe deg med å oppnå optimalt inndelingsforhold. Du kan velge mellom standardnett eller det gylne snitt.

Ulike eksponeringsmoduser og egendefinerte innstillinger

I tillegg til de kjente blenderprioritets- og programmodusene, har modushjulet nå også filmmodus for enkel tilgang til ulike videoopptaksstiler.

Gjør eventyret ditt enda mer spennende
 • test-and-wow

  Test nå

  Utforsk kameraer og finn din lokale forhandler.

  Lær mer
   
   
  test-and-wow

  Test nå

  Utforsk kameraer og finn din lokale forhandler.

  Lær mer
   
   
 • storelocator

  Finn en forhandler

  Foretrekker du personlig service? Finn raskt den nærmeste OM Digital Solutions-forhandleren, hvor som helst i verden.

  Finn forhandler
   
   
 • cart

  Kjøp online

  Enkel og praktisk handel 24/7 – kjøp ditt nye OLYMPUS-produkt i vår nettbutikk i dag.

  Kjøp online