Mobilversjon Skjul

Du bruker nettstedet med Internet Explorer 6. Denne nettleseren er nå utdatert.
For sikrere, mer pålitelig surfing det anbefales at du oppgraderer nettleseren til en av disse nettleserne:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Tough! TG-5:

Den ultimate partner for dine mest utfordrende opplevelser.

"Jeg vet at jeg kommer til å få bilder av høy kvalitet med dette kameraet, selv under utfordrende undervannsforhold med lite lys."

De ultimate eventyrene involverer ofte de mest utfordrende lysforholdene. Evnen til å håndtere forhold med lite lys er essensielt innen alt fra arktisk skumring til undervannsfotografering. En ny bildesensor med overlegen hastighet og lysfølsomhet kombinert med den siste bildeprosessoren TruePic VIII fra flaggskipet vårt i speilreflekskategorien, gir bedre bildekvalitet enn før med forsterket dynamisk rekkevidde og forbedret responstid.

"Enten du tar deg gjennom ukjente skoger, klatrer vindblåste topper eller utforsker arktiske huler, vil Field Sensor-systemet i dette kameraet være en uvurderlig kompanjong på eventyret."

Kombinert med gratis OI. Med den nye sporingsappen, gjør TG-5 at du kan knytte GPS-, kompass-, manometer- og temperaturdata til bildene og videoene dine, og overføre til smarttelefon eller nettbrett via Wi-Fi.

"For et vanlig kamera, vil linsen lett dugge når den for eksempel kommer inn fra iskald fjelluft inn i enn varm hytte. TG-5 sørger for at dette hører fortiden til."

Det doble beskyttelsesglasset er enda et tillegg til de allerede robuste egenskapene, og gjør at du kan fortsette å ta bilder uansett hva naturen kaster i din retning. Ekstreme temperaturendringer kan gjøre at linsene dugger. TG-5 hindrer dette med dobbelt beskyttelsesglass slik at du kan fortsette å ta bilder.

 •  
  Beste bildekvalitet i klassen
 •  
  Field Sensor-system
 •  
  Pålitelig og kraftig ytelse

FÅ med enda mer av handlingen.

Å få gode bevegelser til å se utrolige ut, betyr å forevige hver eneste detalj i det rette øyeblikk. TG-5s banebrytende bildeteknologi gjør det enklere enn noensinne. Høyhastighets TruePic VIII-prosessoren lar deg spille inn utrolig 4K-oppløsning og skape 120 fps slow-motion-filmer i full HD-størrelse. Se dynamikken i hver enkelt bevegelse, eller gjør opptak av vakkert landskap i fantastisk høydefinisjon.

Kom tett innpå.

Har du noen gang ønsket å fotografere så små motiver, at du ikke kan se det med det blotte øyet, med suverene detaljer?
Den maksimale 7x*-bildeforstørrelsen av TG-5s avanserte, firemodige variabelmakrosystem (med mikroskop, mikroskopkontroll, fokusbracketing og fokusstabing) gjør det mulig. I mikroskopmodus kan kameraet ta motiver så nær som 1cm. I mikroskopkontrollmodus kan skjermforstørrelsesfaktoren endres til opptil 44,4x med zoomspaken.
På toppen av det hele er to valgfrie tilbehør, LD-1 Lysguide og FD-1 Flash Diffuser, tilgjengelige for å få fram det fulle potensial i Variable Macro System. Oppnå spektakulære nærbilder, som om du ser gjennom et mikroskop.

*35 mm-ekvivalent

Gjenopplev øyeblikket i sin helhet.

Fotografer og del enkelt fantastiske opplevelser i 4K og slow-motion-video, sammen med sporingsinfo.
Importer feltfølerdata som kompass, manometer og temperatur og bilder tatt på kameraet til en smarttelefon via TG-5s innebygde Wi-Fi og OI.Share-funksjonalitet, og koble dem deretter til å lage videoer med sporing av dataoverlegg i gratis Olympus Image Track (OI.Track) app.
La vennene dine få ta del i erfaringene, akkurat som du husker dem.

Flere ting for din Tough!

TG-5s store utvalg av tilbehør åpner en verden av kreativitet når du foreviger handlingen.
Fra bærevesker til LED-hjelpelys og blitser, fisheye og teleomformere til undervannshus.
Slip løs kreativiteten din, og få mest mulig ut av å gjøre opptak av dine fantastiske opplevelser.

Dette vil kanskje også interessere?
 • test-and-wow

  Test nå

  Utforsk kameraer og finn din lokale forhandler.

  Lær mer
   
   
  test-and-wow

  Test nå

  Utforsk kameraer og finn din lokale forhandler.

  Lær mer
   
   
 • storelocator

  Finn en forhandler

  Foretrekker du personlig service? Finn raskt den nærmeste OLYMPUS-forhandleren, hvor som helst i verden.

  Finn forhandler
   
   
 • cart

  Kjøp online

  Enkel og praktisk handel 24/7 – kjøp ditt nye OLYMPUS-produkt i vår nettbutikk i dag.

  Kjøp online