Mobilversjon Skjul

Du bruker nettstedet med Internet Explorer 6. Denne nettleseren er nå utdatert.
For sikrere, mer pålitelig surfing det anbefales at du oppgraderer nettleseren til en av disse nettleserne:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

NYT. KLIKK. GJENTA.

OLYMPUS PEN E-PL9

 •    

SLUTT Å TA SNAPS. BEGYNN Å TA BILDER.

Bedre bilder uten stress og et vakkert kamera å ta dem med. Ta bildene dine til et nytt nivå med OLYMPUS PEN E-PL9 og del dine favorittbilder enkelt takket være innebygd Wi-Fi som kobles sømløs til smarttelefonen din. Det er din tur: Slutt å ta snaps. Begynn å ta bilder.

 • KREATIV UTVIDELSE

  Folk forteller meg at jeg er kreativ og at jeg trenger et kamera som lar meg uttrykke hva jeg føler. Jeg elsker den intuitive følelsen til E-PL9 som har gitt meg økende selvsikkerhet. Auto tok belastningen til å begynne med siden kameraet er så smart, men nå bruker jeg berøringsskjermen for å få tilgang til de mange kreative alternativene. Jeg kan produsere store kopier av maleriene mine, ettersom kvaliteten er like god og vel så det som mye større modeller.

 • PERFEKT MATCH

  Uansett hvor vakkert et antrekk måtte se ut - hvis det ikke føles bra, er det ikke det rette.Det samme gjelder kameraer. Jeg fokuserer på detaljer og la merke til hvordan de læraktige materialene har blitt formet til kameraet i god harmoni, og gir den enkle men klassiske designen et svært sofistikert utseende. Det må også virke: enkle ting som å berøre subjektet på skjermen til å fokusere på å ta et bilde, så enkelt. Kontrollene i E-PL9 føles bra ut og er på alle de rette stedene, i tillegg til at jeg kan velge en farge som passer min stil.

 • Uttrykk deg selv

  Jeg er ivrig etter å lære mer om hva som utgjør et godt bilde, og E-PL9 hjelper meg. Det som pleide å være begravd i menyer er nå bare en berøring unna takket være AP-modus som lar meg skape flere drømmeaktige eksponeringer eller vakre nattebilder. Ekstra objektiver gjør at bildene mine skiller seg ut. Portrettene mine har nå den profesjonelle bakgrunnsuklarheten som er mye mer autentisk enn resultatene fra telefonen min takket være 45 mm F1.8. Det er til og med veiledningsvideoer tilgjengelig gjennom en gratis OI. Share-app.

 • DEL LIVET

  Hvis jeg får et flott bilde av en venn, må jeg dele det - nå! Det er enklere enn noensinne takket være Wi-Fi-tilkoblingen mellom E-PL9 og smarttelefonen min. Jeg kan til og med hente bilder fra kameraet mitt når det er i vesken min og legge dem ut via den gratis appen. Den fremragende bildekvaliteten har bidratt til at bloggen min og Instagram-kanalen min har vokst.

SLÅR HJERTET DITT FOR MOTE OG LIVSSTIL?

La deg inspirere og start din egen kreative reise med PEN.

Uansett om du vil styrke profilen din på sosiale medier, forbedre fotograferingsferdighetene dine eller finne ut mer om systemet vårt, har vi det rette innholdet for deg.

Oppdag  
pen_e_pl8_features_hl_1

Lær deg å elske objektiver

Gjør ting med kameraet telefonen din bare kan drømme om - fra å la deg ta opp de minste detaljer med nærobjektiver som 30 mm F3.5 Makro til de vakreste portretter med 45 mm F1.8 for fremragende bokeh - den ufokuserte bakgrunnseffekten. Det rette objektivet påvirker også perspektivet og "flater ut" ansiktet for en mer flatterende effekt enn den forvridde visningen man ser i mange telefonselfier. Lær mer om objektiver her:

pen_e_pl8_features_hl_2

Gjør blitz til din venn

Blitzlys får ofte et dårlig rykte, men det kan virkelig gjøre et godt bilde i utfordrende lysforhold. Tar du bilde av noen foran et vindu eller mot sollys? Bruk utfyllingsblitz for å kjærtegne et subjekts ansikt. Blitz kan fryse bevegelse når situasjonen er for mørk til å tillate en raskere lukkerhastighet eller det kan fremheve et subjekt i en nattlig kulisse. E-PL9 lar deg kontrollere blitzmengden presist for å få effekten du ønsker og bli en ordentlig bildesparer.

Dette vil kanskje også interessere?
 • test-and-wow

  Test nå

  Utforsk kameraer og finn din lokale forhandler.

  Test nå
   
   
  test-and-wow

  Test nå

  Utforsk kameraer og finn din lokale forhandler.

  Test nå
   
   
 • storelocator

  Finn en forhandler

  Foretrekker du personlig service? Finn raskt den nærmeste OLYMPUS-forhandleren, hvor som helst i verden.

  Finn forhandler
   
   
 • cart

  Kjøp online

  Enkel og praktisk handel 24/7 – kjøp ditt nye OLYMPUS-produkt i vår nettbutikk i dag.

  Kjøp online
   
   

Utvid produktgarantien din

Bli med i MyOLYMPUS og utvid garantien på utvalgte registrerte produkter.

Registrer deg nå
 
 

Kundestøtte

Velg saken du behøver støtte til i listen nedenfor.