Du bruker nettstedet med Internet Explorer 6. Denne nettleseren er nå utdatert.
For sikrere, mer pålitelig surfing det anbefales at du oppgraderer nettleseren til en av disse nettleserne:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

PEN E-PL7 er en ekte perle.

  •    

Min nye stil

Jeg elsker en shoppingtur til Paris eller Milano for handle nye klær, vesker og sko. Jeg liker at tingene mine er av høy kvalitet og det var nettopp det som fikk meg til å kjøpe mitt nye PEN E-PL7. Det passer stilen min perfekt. Det er prikken over i-en i et hvert antrekk!

Stilig

Den perfekte stilen

Når jeg skal ut er det viktig at alt ser bra ut, og mitt PEN E-PL7 passer perfekt til stilen min. Det ser sofistikert og stilig ut, og den lille størrelsen gjør at jeg kan ta det med overalt. Alle detaljer er bare perfekte.

Eleganse

Uttrykk deg selv!

Man vet aldri hva som skjer eller hvem man møter når man er ute på shopping eller en tur på kafé med en venninne, men med mitt PEN E-PL7 er jeg alltid beredt. Det er enkelt å bruke og det tar de perfekte selfiesene. Med den nedfellbare LCD-skjermen slipper jeg å tenke på at hånden min kommer i veien og bildene blir alltid skarpe og fine.

Skjønnhet

SLÅR HJERTET DITT FOR MOTE OG LIVSSTIL?

OPPLEV DEN VAKRE VERDENEN TIL OLYMPUS PEN -KAMERAER

Bli inspirert av våre europeiske bloggere og artikler, og bli en del av OLYMPUS PEN Generation.

Oppdag  

Del bildene dine

Den innebygde WiFi-tilkoblingen lar meg enkelt dele bilder på bloggen min eller med venner. Ingen kabler - bare trådløst rett fra kamera til smarttelefonen min!

Vær kreativ

Jeg liker å være kreativ på flere områder enn når jeg plukker ut antrekk. Med mitt PEN E-PL7 er det ingen grenser for kreativitet og jeg elsker å prøve ut nye ting med den 14 Art Filters og 9 Art Effectsene som kommer med kamera. Jeg liker spesielt godt det nye Vintage-filteret og Partial Colour-filteret. De gir bildene mine det lille ekstra.

Partial Color

Vintage

Utvid produktgarantien din

Bli med i MyOLYMPUS og utvid garantien på utvalgte registrerte produkter.

Registrer deg nå
 
 
Kundestøtte

Velg saken du behøver støtte til i listen nedenfor.

Dette vil kanskje også interessere?