Du bruker nettstedet med Internet Explorer 6. Denne nettleseren er nå utdatert.
For sikrere, mer pålitelig surfing det anbefales at du oppgraderer nettleseren til en av disse nettleserne:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

i norsk
Kom og møte PENgeneration

Get inspired by our European bloggers & stories and become part of the OLYMPUS PEN Generation

Få utseendet: Hva er din PEN stil ?

 • E-PL9

  Med en berøringsskjerm som er enklere enn noensinne, får du tilgang til kreative kontroller, samt kombinert Bluetooth og Wi-Fi-teknologi. Dette gjør bildeoverføring enklere enn du noen gang har sett. I tillegg får du et nytt fantastisk utseende, med den utmerkede byggekvaliteten Olympus PEN-serien er så kjent for.

 • E-PL8

  «Med sin fantastiske design og nye stilige tilbehør, er denne lille perlen perfekt for å leve i en bloggers livsstil. Kameraet er like enkelt å bruke som en smarttelefon, men kvaliteten på bildene jeg tok, brakte min instagram-konto til et nytt nivå.»

 • Motetilbehør

  Olympus PEN - er mer enn et kamera. Det er et "must" for alle fashionistas, og kompletteres med fantastisk tilbehør. Produkter for alle motebevisste mennesker med lidenskap for design, fotografi og en urban livsstil.

 • PEN Generation

  Generasjon PEN – for alle som elsker mote, skjønnhet, livsstil og selvsagt foto. Last opp bilder, få inspirasjon fra de nyeste PEN-historiene og lær mer om foto. En plass for alle moteløver!

PEN-F

Det nye Olympus PEN-F er langt mer enn kun en skjønnhet. Det er resultatet av 80 år med kamerahistorie og tekniske nyvinninger. Are you ready to wake the beast?

Les mer

Dette vil kanskje også interessere?