Mobilversjon Skjul

Du bruker nettstedet med Internet Explorer 6. Denne nettleseren er nå utdatert.
For sikrere, mer pålitelig surfing det anbefales at du oppgraderer nettleseren til en av disse nettleserne:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

PASSION

REQUIRES

QUALITY

E-PL10

En rendyrket stil, tidløst design og teknologi med høy ytelse, som alltid oppfyller dine profesjonelle behov. I tråd med din kreative visjon gir E-PL10 massevis av tekniske funksjoner som sørger for at din personlige stil skinner gjennom i hvert eneste bilde du tar.

 • E-PL9

  Med en berøringsskjerm som er enklere enn noensinne, får du tilgang til kreative kontroller, samt kombinert Bluetooth og Wi-Fi-teknologi. Dette gjør bildeoverføring enklere enn du noen gang har sett. I tillegg får du et nytt fantastisk utseende, med den utmerkede byggekvaliteten Olympus PEN-serien er så kjent for.

 • E-PL8

  «Med sin fantastiske design og nye stilige tilbehør, er denne lille perlen perfekt for å leve i en bloggers livsstil. Kameraet er like enkelt å bruke som en smarttelefon, men kvaliteten på bildene jeg tok, brakte min instagram-konto til et nytt nivå.»

 • Moderne tilbehør

  Olympus PEN – ikke bare et kamera, men noe en motebevisst person må ha, supplert av fabelaktig tilbehør. Artikler for alle motebevisste mennesker med livskvalitet og lidenskap for design, fotografi og byliv.

 • Bli inspirert

  Uansett om du vil styrke profilen din på sosiale medier, forbedre fotograferingsferdighetene dine eller finne ut mer om systemet vårt, har vi det rette innholdet for deg.

PEN-F

Det nye Olympus PEN-F er langt mer enn kun en skjønnhet. Det er resultatet av 80 år med kamerahistorie og tekniske nyvinninger. Are you ready to wake the beast?

Les mer

Dette vil kanskje også interessere?