Du bruker nettstedet med Internet Explorer 6. Denne nettleseren er nå utdatert.
For sikrere, mer pålitelig surfing det anbefales at du oppgraderer nettleseren til en av disse nettleserne:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

i norsk
Kom og møte PENgeneration

Get inspired by our European bloggers & stories and become part of the OLYMPUS PEN Generation

E‑PL7, Olympus, Kompakt System Kamera, PEN

E‑PL7

Et virkelig blikkfang
 • Slank silhuett
 • Førsteklasses design
 • Flotte selfies

Få utseendet: Hva er din PEN stil ?

 • E-PL8

  “With its stunning design and new stylish accessories this little gem is perfect to live a blogger’s lifestyle. The camera is as easy to use as a smartphone but the quality of the photos I shot with it brought my instagram account to a new level.”

 • E-PL7

  "Kameraet ser flott ut, kjennes fantastisk og er en stor glede å bruke. Det slanke zoomobjektivet betyr at det passer i vesken. Jeg tar det med meg overalt. Jeg kan ta spennende bilder med høy kvalitet som det er lett å dele. Denne nye fjernkontrolladgangen fra telefonen min er strålende."

 • Motetilbehør

  OLYMPUS PEN - er mer enn et kamera. Det er et "must" for alle fashionistas, og kompletteres med fantastisk tilbehør. Produkter for alle motebevisste mennesker med lidenskap for design, fotografi og en urban livsstil.

 • PEN Generation

  Generasjon PEN – for alle som elsker mote, skjønnhet, livsstil og selvsagt foto. Last opp bilder, få inspirasjon fra de nyeste PEN-historiene og lær mer om foto. En plass for alle moteløver!

PEN-F

Det nye OLYMPUS PEN-F er langt mer enn kun en skjønnhet. Det er resultatet av 80 år med kamerahistorie og tekniske nyvinninger. Are you ready to wake the beast?

Les mer

Dette vil kanskje også interessere?