Mobilversjon Skjul

Du bruker nettstedet med Internet Explorer 6. Denne nettleseren er nå utdatert.
For sikrere, mer pålitelig surfing det anbefales at du oppgraderer nettleseren til en av disse nettleserne:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Og ja, det er mote!

OLYMPUS PEN er mer enn et kamera. Det er en moteriktig nødvendighet som kompletteres av stilig tilbehør. Dette er det som fanger blikket og setter prikken over i-en for enhver stil. Vi har brukt dem som inspirasjon for PEN Generation, en kolleksjon for motebevisste kvinner med livslyst og en lidenskap for design, fotografering og det urbane livet.

Internasjonalt anerkjente motebloggere som Camilla Pihl, Paula Ordovás, Hanna Schumi, Kayla Seah, Sarah Mikaela, Anne-Kathrin Strauß og mange andre skriver for Generations online-magasin. Dette er de som reiser verden rundt for å presentere de hotteste trendene fra alle de store motebyene og viser oss hvordan vi skal bruke dem. De kommer også med nyttige tips og triks for motefotografi.

Feminin.
Elegant.
Minimalistisk.

Skinnkolleksjonen

Skinnherlig

Little White Feather, Black like my Dress og Just Nude. Disse trendy fargene kunne ikke vært mer klassiske valg for de nye OLYMPUS-skulderremmene. Denne høsten kommer OLYMPUS-håndstropper i farger som Strawberry Kisses, Peach Blossom Love, Bohemian Pool Party og a Hint of Mint. Herlige pudder- og pastellfarger vil være midt i blinken for alle som er ute etter en mykere look.

Dette tidløse tilbehøret ble designet av Anne-Kathrin Strauß. Som moteblogger og tidligere modell har hun en intuisjon for vår tids moteriktige behov. Anne-Kathrin har lenge vært internasjonalt kjent for sin særegne stil og perfekte utseende.

Stilig og elegant

Skuldervesken og bøttevesken er et «must» fra skinnkolleksjonen. Vesken er stilig og elegant med alle de funksjonelle fordelene til en polstret kameraveske på innsiden. Innsiden vil få alle moteelskeres hjerter til å banke.

Det nye kameraantrekket består av et trekk og en matchende skulderreim som gir kameraet en ny look. Resultatet er en kombinasjon av tradisjonelt design og en tidsriktig løsning for fleksibilitet og allsidighet, som viser at mote handler om detaljene.

Alle skinnprodukter

 • Kameraantrekk

  Kle på kameraet ditt nå! Med en kombinasjon av stilige OLYMPUS-trekk og en matchende skulderreim, kan du gi kameraet ditt et annerledes utseende. Produsert av ekte semsket skinn i stilfulle farger, vil kameraet ditt passe enda bedre sammen med din stil.

 • Bøtteveske

  Produsert av overlegent føyelig semsket skinn, og med alle fordelene med en vanlig kameraveske, vil denne polstrede bøttevesken bli en av årets IT-gjenstander. Et tilbehør du vil elske og som andre vil misunne.

 • Håndstropper

  OLYMPUS-håndstropper er laget etter de strengeste kravene for å kombinere mote og fotografering. De vakre fargene vil glede enhver moteelsker. De er komfortable og sikre, og passer perfekt sammen med OLYMPUS PEN.

 • Skulderrem

  De justerbare OLYMPUS-skulderremmene er laget av ekte lær i forskjellige farger, og kombinerer mote med fotografering. Dette er noe alle motebevisste med livslyst og en lidenskap for design, fotografering og det urbane livet må ha.

 • Skuldervesker

  OLYMPUS-skuldervesker er stilige og elegante med alle de funksjonelle fordelene til en polstret kameraveske på innsiden. Dette, sammen med det ekte skinnet og de avtakbare remmene, gjør skulderveskene til en tidsriktig løsning for fleksibilitet og allsidighet.

For
Material
Girls.

Stilkolleksjon

Et hint av glitter og glans gjør en kvinne mer attraktiv

Enten du er på klubb eller gjestelisten til en elegant gallaaften – så blir livet mye morsommere når en danser hele natten. Dette er øyeblikkene du vil ta vare på. Men hvem vil vel drasse rundt på en stor veske som heller ikke er veldig stilig?

OLYMPUS-tilbehør er den perfekte følgesvennen for ethvert kamera og gir deg et skikkelig hint av glamour nattestid. Disse clutch-veskene i sølv, gull og sort, og nakkestroppen, gir et dekadent hint som alle liker på fest. Kameraet passer enda bedre sammen med stilen din slik at det blir favorittilbehøret på dansegulvet.

Alle produkter i kolleksjonen

 • Nakkestropper

  OLYMPUS nakkestropp er det perfekte følget til et kamera på fest. Laget i elegant skinnimitasjon, raffinert metall og i sølv og gull, gir det et hint av dekadanse som alle liker om kvelden. Det gjør kameraet til en del av antrekket ditt, og et favoritt-tilbehør på dansegulvet.

 • Skulderstropper

  OLYMPUS’ skulderrem er perfekt til jentekvelden. Bruk den på kameraet ditt, eller OLYMPUS clutchvesken. Skulderremmene er laget av skinn og med detaljer i sølv og gull, og gir enhver kvinne den glamorøse utstrålingen hun fortjener.

 • Clutch-vesker

  OLYMPUS clutch-vesker for kameraer er perfekte å ha med seg når du skal danse hele natten. Laget i ekte lær er de et selvsagt tilbehør enten du skal på klubb eller står på gjestelisten til en elegant gallaaften.

Mote. Kunst?
Helt klart!

Designerkolleksjon

Ink Couture

Mote har lenge vært en egen kunstform. I vår tid anses anerkjente designere som store kunstnere. Så det er ingen overraskelse at malerier og design kombineres i denne skulderremmen for å lage noe helst spesielt.

Kolleksjonen er designet av Sarah Mikaela, som har brukt kalligrafiblekk. Dette er ikke kun et "must" for alle fashionistas, kolleksjonen er hennes kunstverk der hun fanger tidsånden. Det er ikke tilfeldig at hun har valgt den dypblå-fargen. Denne sofistikerte fargen er en av sesongens trender. Enten det er en del av et helblått ensemble, eller for å fremheve en stil, er denne skulderremmen et moteriktig tilbehør du ikke klarer deg uten.

Fotografi-fashionistas

Tilbehøret gjør stilen. Derfor har OLYMPUS laget iøyenfallende tilbehør – OLYMPUS’ Designerkolleksjon. OLYMPUS-skulderremmene Get Together, Art meets Fashion, Killing me Softly, Hello Peacock, Feel Boho, Funky Town, Floral Fantasy og Color Play viser at du er trendbevisst, med sine harmoniske mønstre. Samtidig er det lett å bytte ut skulderremmene slik at de passer stilen din. De vakre OLYMPUS-pungveskene, som kommer i to størrelser, passer perfekt til OLYMPUS PEN-kameraet og objektiver. Polstringen på innsiden gir perfekt beskyttelse til øyestenen din. Et herlig tilbehør for alle motebevisste fotografer.

For alle kvinner.
Hver dag.?
Hver dag er annerledes.

Alle designer-produkter

 • Skulderremmer

  Tilbehøret gjør stilen. Derfor har OLYMPUS laget disse iøynefallende skulderremmene. OLYMPUS-skulderremmer har en rekke ulike design, som alle viser at du er trendbevisst, med sine harmoniske mønstre.

 • Posevesker

  Disse vakre OLYMPUS-poseveskene passer perfekt til enhver fashionistas kamera eller objektiv. Fantastiske og moteriktige følgesvenner.

SLÅR HJERTET DITT FOR MOTE OG LIVSSTIL?

La deg inspirere og start din egen kreative reise med PEN.

Uansett om du vil styrke profilen din på sosiale medier, forbedre fotograferingsferdighetene dine eller finne ut mer om systemet vårt, har vi det rette innholdet for deg.

Oppdag  

Utvid produktgarantien din

Bli med i MyOLYMPUS og utvid garantien på utvalgte registrerte produkter.

Registrer deg nå
 
 

Kundestøtte

Velg saken du behøver støtte til i listen nedenfor.

Følg oss