Mobilversjon Skjul

Du bruker nettstedet med Internet Explorer 6. Denne nettleseren er nå utdatert.
For sikrere, mer pålitelig surfing det anbefales at du oppgraderer nettleseren til en av disse nettleserne:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

OM SYSTEM OM-5 Tell your story.

Som favorittstøvlene dine.

OM-5 er ikke her for å være prangende, stjele showet, stå i veien for opplevelsen din eller for å prøve å være den eneste grunnen til eventyret. Det er mer som favorittstøvlene dine, som fører deg inn på ukjente stier; vesken som alltid inneholder det du trenger, eller vennen som hjelper deg å se verden på en helt ny og vakker måte.

Mindre vekt = mer moro.

OM-5 er utviklet for å være med deg, men ikke for å stå i veien for opplevelsen. Det er så kompakt at du kan putte det i favorittvesken eller la det dingle umerkelig over skulderen til inspirasjonen melder seg. Det vil være klart for historien din, uten å være en slitsom belastning.

Nyt overraskelsene med værforsegling.

De beste historiene skjer gjennom uhell. Det er på tide å nyte slike øyeblikk: OM-5 er utstyrt med et klasseledende støvsikkert, sprutsikkert og frysesikkert IP53-design slik at du kan fortsette å fortelle historien, akkurat som favorittstøvlene dine som aldri gir opp.

Bli aldri rystet med 5-aksers IS.

OM-5 kan stabilisere selv de mest skjelvne situasjoner med opptil 6,5 trinns kompensasjon (eller 7,5 med kompatible Sync-IS-objektiver). Det gjør lengre håndholdte eksponeringer og skarpe telefotobilder lekende lett.

Glem filtre – finn den kreative flyten med LiveND.

Få mest mulig ut av bevegelige motiver ved å endre hvordan du ser bevegelse med LiveND. Med opptil fire effekttrinn (ND16) kan du forvandle det som tilsynelatende er et hverdagslig øyeblikk til noe helt magisk – selv med de videste objektivene.

Stort ved behov. Håndholdt Hi-Res.

Noen motiver har så mye å fortelle at de må vises stort for å yte øyeblikket rettferdigheten det fortjener. Med OM-5 kan du lage store bilder uten at utstyret trenger å være stort.
Håndholdt Hi-Res lar deg fange fantastiske 50 MP-filer uten å måtte drasse rundt på et tyngre kamera og stativ.

Fjern støv fra sensoren med Supersonic Wave Filter.

Bekymringsløse objektivbytter ute på eventyr. OM-5 er utstyrt med et Supersonic Wave Filter (SSWF) som vibrerer over 30.000 ganger i sekundet for å umiddelbart fjerne støv fra overflaten på bildesensoren.

Gå aldri glipp av øyeblikket. 121-punkts PDAF-autofokus.

Fokuser på øyeblikket, ikke på fokuseringen. OM-5 er utstyrt med 121-punkts krysstype-fasedetekterings-AF-sensor på chippen for å muliggjøre pålitelig fokusering i alle typer situasjoner og for alle motiver. Fang lett det majestetiske ved dyrelivet, bruk objektiver med stor blenderåpning uten problemer, og vær trygg på at historien du vil fange vil være i fokus.

Fokuser på det som er viktig. Forbedret autofokus for ansikt/øyne.

Å ta bilder av menneskene du bryr deg om bør utelukkende handle om smil, uten problemer. Forbedret autofokus for ansikt og øyne gjør det enkelt å fange både enkeltpersoner og grupper. Med et trykk på skjermen eller en knapp bestemmer du hvem sin historie du ønsker å fortelle.

Ikke drøm bort natten. Fang den med Starry Sky-autofokus.

Nå slipper du gjetting eller komplisert manuell fokusering når du fanger nattehimmelen. Starry Sky-autofokus gjør astrofotografering tilgjengelig gjennom en dedikert autofokusmodus for nattehimmelen. Kombiner den med andre databaserte fotograferingsfunksjoner som Live Composite, så har du en hel galakse av muligheter bare ett klikk unna!

Vi utvikler og leverer ikke kameraer, vi leverer glede gjennom kameraene våre.

Yoshihisa Maitani

En oppdagelsesenhet.

Teknologi er bare nyttig dersom vi bruker den. OM-5 har alt du trenger, og ingenting du ikke trenger.

Selv om teknologien på innsiden av kameraet er imponerende, er det først når det kombineres med databasert fotografering og andre funksjoner at det blir virkelig spennende. Dette er høydepunktene.

Live Composite.

Gjør de mørkere timene til din venn med Live Composite. Gå enkelt inn i en helt ny verden av langeksponeringsfotografering med denne funksjonen for databasert fotografering. Ikke mer utilsiktet overeksponering eller gjetting. Se lyset bli levende på skjermen på OM-5 og nyt alt fra stjerneskudd til lysmaling i den magiske timen.

Live ND.

La OM-5 lede deg inn i nye områder med kreativ flyt med Live ND. Med denne databaserte funksjonen forvandles ethvert motiv i bevegelse til fascinerende flytende bilder. Nærliggende bekker blir til endeløse inspirasjonskilder, skyene blir til kunst, og bølgene blir til eterisk utseende tåke. Med Live ND står du også fritt til å bruke alle vidvinkelobjektiver, som 7-14mm F2.8 PRO og 8mm F1.4 Fisheye PRO, uten å bekymre deg for vignettering.

HDR.

Fang motivets fulle dynamiske område raskt, eller gå ut over øynenes naturlige evner med sammensatte HDR-bilder. Med flere effektnivåer å velge mellom kan OM-5 slå sammen 3 til 5 bilder med varierende eksponering. Det kan til og med behandle fire bilder sammen i valgbare HDR-moduser.

Color Creator.

Vær kreativ med Color Creator-funksjonen, som lar deg fritt kontrollere nyansen og fargemetningen i ethvert motiv for å få mest mulig ut av historiefortellingen. Velg hvilken del av motivet du vil fremheve, fra de fantastiske oransjefargene i solnedganger til jungelens frodige grønnfarger.

Kunstfilter.

Utforsk verden omkring deg gjennom 16 ulike kunstfiltre. Fra emulering av klassisk sort-hvitt-filmstil til artistisk utforskning med mykt fokus er det mer enn nok til at du kan fortsette å utforske verden på en helt ny måte direkte gjennom skjermen eller EVF-en på ditt OM-5.

Fokusstabling.

Kom så nær du vil uten å måtte justere ned blenderåpningen slik at alt forblir skarpt. Velg hvor dyp du ønsker at skarpheten skal være, og la kameraet gjøre jobben med å kombinere bildene. Enten du gjør ekstreme makrobilder eller landskaper med lite lys lar denne funksjonen deg maksimere dybdeskarpheten uten å måtte ty til høyere ISO- eller F-verdier.

AF-målmoduser.

Fra behovet for å feste fokus på detaljer til raske bilder av dyreliv i bevegelse finner du seks ulike typer AF-målmoduser for å sikre at du aldri går glipp av et øyeblikk. Enten du er tilhenger av den tradisjonelle enkeltpunktsfokuseringsmetoden, eller vil skape tilpassede AF-mønstre for et spesifikt formål, finner du et modus som oppfyller behovet.

Scenemoduser.

Har du et vakkert motiv foran deg som du ønsker å fange så nøyaktig som mulig, men vet ikke helt hvor du skal starte? Ingen skam i det. 22 scenemoduser gjør OM-5 til en venn som alltid har akkurat det rådet du har behov for. Det finnes en ferdig forhåndsinnstilling som hjelper deg og kameraet til suksess, fra Beach & Snow, Nature Macro til Handheld Starlight.

Pro Capture.

OM-5 er din personlige tidsmaskin. Fotografering av flyktige øyeblikk og det å fange utrolig rask action blir enkelt med Pro Capture. Pro Capture er utviklet for å sikre at du aldri går glipp av et avgjørende øyeblikk ved å kontinuerlig legge til bilder i bufferminnet med maksimalt 30 bilder per sekund, og ved et knappetrykk beholdes de siste 14 bildene etter at utløserknappen trykkes helt ned. Deretter ruller du enkelt tilbake som en tidsmaskin og velger det perfekte øyeblikket.

Dykk dypere.

Ingen kameraer kan fortelle historien for deg, men riktig utstyr i rett situasjon kan gjøre en stor forskjell for om du sikrer deg bildet eller om du kommer hjem tomhendt. Men husk – av og til er det å gå glipp av bildet akkurat det du trenger for å få mest mulig ut av øyeblikket. Valget er ditt.

Fortell hele historien.

Av og til er det ikke nok med bilder for å fortelle en bestemt historie. La eventyrene dine bli til vakre filmer på OM-5 uten å la filmskapingen redusere opplevelsen din ute i naturen. Klasseledende bildestabilisering gjør det enkelt å utføre kamerabevegelser som vanligvis er forbeholdt gimbals og glidere. Høy videokvalitet, kompakt størrelse og filmskapervennlige funksjoner som 120fps FHD, ubegrenset opptakstid, revidert rød rammeopptaksindikator og rask autofokus gjør filmskaping på OM-5 til en opplevelse i seg selv.

Vertikal video.

Fang historiene dine på samme måte som du vil dele dem. Ikke bare gjør vertikal videomodus det enkelt å redigere og dele for sosiale plattformer, men det gir deg også en helt ny måte å fortelle historier på. Fra vertikale fosser og turstier til kanoer og portrettvideoer kan du nå velge riktig retning for historien, samtidig som du bevarer all kvalitet og muligheter i et dedikert system for historiefortelling.

OM-Log400-videobildeprofil.

Fang hele tonaliteten til en scene med en filmskaperspesifikk bildeprofil. OM-Log400 er utviklet for å maksimere det dynamiske området og samtidig gjøre det enkelt å fargegradere i postproduksjon, og treffer en perfekt balanse som gjør at du kan tilbringe mer tid ute og mindre tid på klipperommet.

Webkamera på farten.

Når du ikke er ute på eventyr fungerer OM-5 som en premium webkameraløsning ved å koble det til datamaskinen med USB – uten behov for ekstra programmer eller drivere. Forvandle campingplassen til et nettbasert møterom med en wow-faktor.

Objektiver er kameraets sjel.

Hvis det stemmer har OM-5 mye sjel. Lettvektige kompakt-zoomobjektiver som M.Zuiko 12-45mm F4.0 PRO og 40-150mm F4 PRO dekker de fleste fotografiske behov, og pakket med OM-5 veier dette oppsettet bare 1050 gram og tar nesten ikke plass i vesken. Hvis du ønsker å gå lengre kan du utvide kamerasystemet med et omfattende utvalg av raske fastobjektiver og ulike spesialobjektiver etterhvert som interessen og ferdighetene utvikler seg.

Smarttelefonen din er det perfekte tilbehøret med OI.Share.

OM-5 kobles enkelt til telefonen gjennom OI.Share-appen. Dette muliggjør rask bildeoverføring slik at du raskt kan dele dine beste historier, fjernbetjening for vanskelige kameravinkler og synkronisering av GPS-posisjonsinformasjon fra smarttelefonen til bildene.

LS-P5 EcoSystem

Fang naturens lyder i høyoppløste detaljer med PCM-opptakeren LS-P5, og legg til kablet eller trådløs Bluetooth-lydovervåkning i den allerede imponerende filmskaperpakken. Enestående 21 nivåer med mikrofonzoom lar deg komme nær handlingen eller fange hele det omkringliggende lydbildet, samtidig som pakken er fin og kompakt.

USB-lading.

Glem dagene der du måtte dra rundt på flere separate ladere og batterier for alle enhetene dine. Når det ikke er i bruk kan OM-5 lades praktisk gjennom USB fra en datamaskin, nødlader eller USB-strømadapter, slik at strømstyringen blir superenkel.

Eksternt grep.

Utformingen av OM-5 gjør at håndteringen av kameraet føles naturlig og trygg, men av og til trenger du litt ekstra å holde i – for eksempel når du bruker hansker. Dette tilbehøret, som er utviklet for OM-5, gir ekstra grep til kameraet sammen med en ekstra utløserknapp og kontrollhjul for maksimal kontroll.

Tilbehør.

Alle kan trenge hjelp fra en venn i ny og ne. Derfor har vi utformet en hel rekke nyttig tilbehør for OM-5. Fra trådløse fjernkontroller til makroblitser inkluderer utvalget alt du trenger for å støtte utendørseventyr og fotografiske prosjekter.

Finn tilbehør >

OM-5 har alle funksjonene jeg trenger, og det er enkelt å ta med sammen med alt det andre utendørsutstyret mitt.

Daniel Villadsen

Tilgjengelig nå!

Kjøp nå og få OM SYSTEM OM-5.

Bestill nå >

Gikk du glipp av kunngjøringsvideoen?

Se medlemmer fra teamet vårt møte OM SYSTEM-ambassadører på tvers av tre tidssoner og kontinenter for å snakke om hva de elsker ved OM-5. Sjekk ut kunngjøringsvideoen på YouTube-kanalen vår.

Gå til YouTube >

Se arrangementssiden vår

For de nyeste fysiske og nettbaserte opplæringene, seminarene og direktesendingene kan du gå til bestillingssiden vår, der du kan filtrere etter språk og land for kommende arrangementer.

Se arrangementsplanen >
Dette vil kanskje også interessere?