Mobilversjon Skjul

Du bruker nettstedet med Internet Explorer 6. Denne nettleseren er nå utdatert.
For sikrere, mer pålitelig surfing det anbefales at du oppgraderer nettleseren til en av disse nettleserne:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

OM SYSTEM OM-1 Gjør det umulige.
OM er (gjen)født.

Skapt for å ta bilder som gjør inntrykk.

Farger som gjenspeiler virkeligheten, skarphet, tydelige høylys og klar kontrast. OM-1 leverer bildekvalitet i verdensklasse.

Stacked BSI Live MOS-sensor

Vår 20MP Stacked BSI Live MOS er et stort sprang fremover for bildekvaliteten. Den bruker en revolusjonerende ny måte å arrangere bildeelementene på for å slippe inn mer lys, samtidig som ytelsene i dårlige lysforhold forbedres. Bildene dine får en fantastisk oppløsning med lavt støynivå og et rikt dynamisk område fra skygger til høylys.

Fotografering med lite lys

Aldri stress ved fotografering innendørs eller under dårlige lysforhold igjen. Det har standard ISO-område opp til 25 600. Under dårlige lysforhold kan du øke ISO-verdien til 102 400 for å fotografere lyssterke bilder i selv de aller mest utfordrende forholdene.

Enda bedre IBIS

Ikke bekymre deg for kamerarystelser, selv ved lange lukkertider. Vi har brukt flere tiår på å utvikle verdens mest effektive bildestabiliseringssystem, slik at du kan frigjøre deg fra stativer og annet støtteutstyr og fotografere spektakulære håndholdte, telefoto- og makrofotografier. Du har opptil 8 lukkertrinn* med kompensasjon som eliminerer kamerarystelser, selv ved lange lukkerhastigheter. Ta lyssterke bilder uten uskarpheter, selv under krevende forhold med dårlig lys.

* Med M.Zuiko 150-400mm F4.5 TC1.25x IS PRO

TruePic X

OM-1 er utstyrt med vår banebrytende TruePic X-bildebehandlingsprosessor, som fungerer sammen med den stablede BSI Live MOS-sensoren. TruePic X leverer lynraske oppstarts- og skrivehastigheter, grensesprengende autofokus og ekstremt rask sekvensiell fotografering. I tillegg til hastigheten hever denne nye prosessoren også bildekvaliteten. Nyt naturtro farger, uovertruffen skarphet og livaktige fargeoverganger.

«Når det kommer til fuglefotografering, må du ikke bare tenke og reagere raskt, men utstyret ditt må yte like raskt, om ikke raskere.»

Ben Knoot

Hastighet som fyker forbi alle forventninger.

Det finnes raske kameraer. Og det finnes OM-1. Du vil oppdage at det er raskt nok til å enkelt fange selv de hurtigste motivene, og selve livet.

Et kamera som er like tøft som deg.

Dette er et kamera du kan være trygg på vil fungere perfekt under selv de tøffeste forhold.

Spill inn video som garantert vil fange oppmerksomhet.

Du vil ha alle funksjoner du trenger for å skape vakre 4K-filmer. Du vil fange rene og alltid klare videoer med et stort dynamisk område, som vil bli lagt merke til.

4K/C4K 60p 10BIT

Opptak i 4K gir deg utrolig detaljert og eksepsjonelt livaktig video, som spilles av perfekt på selv de største skjermer. OM-1 kan også fange FHD i standard 240p som ser vakkert ut på praktisk talt alle skjermer. Du kan også fotografere med høy bithastighet i en rekke bildestørrelser, inkludert H.264 og H.265.

Ultimat sakte film

Ro ned tempoet og fang det ultimate innen sakte film. 240 bilder per sekund ved full HD er en bragd i seg selv. Med den nye TruePic X-prosessoren kan OM-1 fange balltreet som treffer i en baseballkamp, bremse tungen til en kameleon, og til og med fange en kolibri i luften.

OM-Log LUT

Belysningen kan endre seg raskt, spesielt om du arbeider på farten. Opptak i OM-Log-modus sammenlignet med Flat maksimerer det dynamiske området, slik at videoen forblir ren og klar uten at du mister detaljer i skygger eller høylys. En ny Look Up Table (LUT) lar deg se et bilde på location som ligger nær fargen du ønsker at sluttresultatet skal ha etter fargegraderingen.

Raw-output

Film i RAW 12BIT 4:4:4-format for enklere og raskere etterbehandling. Du kan også sende RAW-video til eksternt utstyr, som Atomos Ninja V.

HLG-videomodus

HLG står for Hybrid Gamma Log (video med høyt dynamisk område). Når du tar opp video i HLG-modus forbedres lysstyrken, skarpheten og fargene ut over det som ligger i standard dynamiske områder.

Videofunksjoner

OM-1 har et komplett utvalg av funksjoner for å ta opp fantastiske videoer, akkurat slik du vil ha dem. Du finner sebramønster for å vise høylys og skygger, og hjelpe deg med å finne den rette eksponeringen. Kameraets blenderåpning, lukkertid, ISO og hvitbalanse kan angis individuelt for økt kreativ kontroll. Skjermen kan byttes mellom bildekvalitetsmodus og BT.709-tilsvarende. Vi har inkludert funksjoner som gjør komponeringen enklere, og som lar deg ta opp lyd i høy oppløsning. Alt i alt er dette et kamera som har alt du trenger for å ta opp fantastisk video.

Dette vil kanskje også interessere?