Mobilversjon Skjul

Du bruker nettstedet med Internet Explorer 6. Denne nettleseren er nå utdatert.
For sikrere, mer pålitelig surfing det anbefales at du oppgraderer nettleseren til en av disse nettleserne:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

OM-D E-M5 Mark III
ALT DU TRENGER. FRIGJØR DEG.

Hvorfor E-M5 Mark III?

Ingen grenser med E-M5 Mark III

Urban jungel, på toppen av et utsiktspunkt eller nede på gaten, i fullt dagslys eller i skumringen, under våte forhold eller ikke. E-M5 mark III håndterer alt. Det finnes praktisk talt ingen grenser for hvor langt du kan gå. Den kompakte og lette størrelsen frigjør deg fra begrensningene til tungt og uhåndterlig utstyr. Hev fotograferingen din til et nytt nivå – alt dette blir mulig med et perfekt design, avansert teknologi og essensiell funksjonalitet. Kort sagt: alt du trenger for å utforske hvor som helst og når som helst.

En forsterket opplevelse

Toppfunksjoner

På innsiden av det stilige og kompakte designet ligger et kraftsentrum av teknologi og funksjoner som gjør at E-M5 Mark III skiller seg ut.

Fantastisk portabilitet

~55 % mindre
~64 % lettere

E-M5 Mark III
M.Zuiko Digital ED 12–40mm F2.8 PRO Maksimal blenderåpning Brennvidde: 12–40 mm

Konkurrentenes uhåndterlige system
Størrelsen og volumet er over det dobbelte av E-M5 Mark III-systemet.

Som ingen andre kameraer i klassen har E-M5 Mark III den lette og kompakte størrelsen du trenger for å frigjøre deg. Hele Olympus-systemet er ekstremt mye mindre enn konkurrentenes. Fang verden slik du ser den. På bilder. I videoer. Fra ethvert perspektiv. Bruk et hvilket som helst objektiv som passer til din personlige fotograferingsstil – du kan alltid ta med deg E-M5 Mark III-systemet.

Utmerket bildekvalitet

20M Live MOS-sensor
Leverer rike og klare detaljer og optikk når du er på farten eller fotograferer i mørke omgivelser. Den kraftige sensoren i E-M5 Mark III er spesielt utformet for å fungere med den kraftige bildestabilisatoren (IS). Det antireflekterende AR-belegget reduserer flimring og uskarphet direkte på sensoren.

TruePic VIII-bildeprosessor
Den avanserte bildeprosessoren komplementerer 20M Live MOS-sensoren på en perfekt måte. Det doble firekjernerssystemet og den dedikerte AF-beregningskretsen gir kraften bak den ultraraske autofokushastigheten og utmerket bildekvalitet.

Bildestabilisator i kamerahuset
Den innebygde bildestabilisatoren i E-M5 Mark III gir opptil 5,5 lukkerhastighetstrinns korreksjon*, noe som betyr at det ikke er noe som holder deg igjen med tanke på å gå ut og forevige omgivelsene dine. Og den ligger inne i kameraet, så du får klare, håndholdte fotograferingsresultater med alle objektivene. Når du bruker et kompatibelt objektiv som M.Zuiko Digital ED 12–100mm F4 IS PRI, sørger Sync-IS funksjonene for at kameraet og objektivet jobber sammen på en perfekt måte for å levere opptil 6,5 EV-trinns korreksjon.

*Ved bruk sammen med M.Zuiko Digital ED 12–40mm F2.8 PRO angitt til 40 mm.

Den fulle bredden av M.Zuiko Digital-objektiver
Med over 20 objektiver å velge mellom har du et smart system i E-M5 Mark III som lar deg leve opp til kreativiteten og lidenskapen din for fotografering på en enkelt måte. Makro-, fisheye- og ultra-telefoto … det finnes ingen begrensninger for den retningen du ønsker å bevege deg i.

Autofokus med høy ytelse

121 punkter med krysstype
Med utrolige 121 punkter i krysstypeoppsett og med fasedeteksjons-AF på brikke, kan E-M5 Mark III leve opp til alle fotograferingsbehovene dine. Selv mønstre og motiver i bevegelse kan fotograferes i høy hastighet med presisjon.

Høy presisjon
Å ta klare bilder i dårlig belysning eller mørkere motiver foran en mørk bakgrunn er spesielt utfordrende. Men E-M5 Mark III kan mestre utfordringen på strak arm. Den raske autofokusen holder seg presis selv ved den største brennviddeinnstillingen, og tar inn farger og former for å sikre at motivet skiller seg ut.

AF Target-modus
Fordi E-M5 Mark III er laget for fotografering som passer deg, har den AF Target-modus. Denne har seks alternativer for å presist kunne fokusere på motivet under action- eller makrofotografering. Knappen med én enkelt handling gjør det raskt og enkelt å fange de scenene du ønsker.

AF med ansikts-/øyeprioritering
For portrettfotografering, eller simpelthen for å ta bilde av menneskene rundt deg, har E-M5 Mark III muligheten til å automatisk oppdage menneskers ansikt og øyne. Resultatet er presis fokusering på motivet med hvert klikk eller trykk på utløserknappen.

Design og ergonomi

Ikonisk design
E-M5 Mark III hever det ikoniske designet til det opprinnelige OM-systemet til et nytt nivå. Deltaformen øverst på kameraet, en ikonisk funksjon til OM-systemdesignet, finner du her på samme måte. Den litt koniske, øverste kanten fininnstiller balansen mellom et læraktig materiale og høyden til den øverste delen, for å understreke kameraets avanserte utseende.

Enkel visning
Kanten på den elektroniske søkeren (EVF) på E-M5 Mark III er bredere for at kameraet skal fremstå som mer stabilt og enklere for deg å betjene. Den store EVF-en med langt øyepunkt gjør det også mulig for personer som bruker briller å glede seg over å ta bilder.

Stødig grep og kontroll
Grepet har fått et listig design for å forbedre komforten du føler når du holder E-M5 Mark III ved hjelp av tommelstøtten. Dette fører til et sikrere tak, noe som er viktig ved spontan fotografering eller opptak. Modushjulets plassering har også blitt omorganisert for å forbedre hjulkontrollen.

Fleksibel fotografering
Med LCD-skjermen som kan vippes ut på E-M5 Mark III trenger du ikke å stå i ukomfortable stillinger når du tar bilder. Skjermen justerer seg etter deg – enten for fotografering høyt oppe eller lavt nede. Dette er også noe du må ha når du spiller inn filmer med dynamiske objektiver.

Svært kritikerrost konstruksjon

Værbestandig hus
Uansett hvor du ønsker å dra, kan du ta med deg E-M5 Mark III. Den fullstendige forseglingen gjør den sprutsikker, støvsikker og frostsikker ned til -10 °C. De aller tøffeste miljøene – fra regn til snø til støv – er ingen utfordring for E-M5 Mark III.*

*For et værbestandig system må du velge et værbestandig, digitalt M.Zuiko-objektiv.

Supersonisk bølgefilter (SSWF)
Få det beste i klassen og vær sikker på at det vil gi deg klare resultater. Uansett når du endrer objektiv på E-M5 Mark III, fjerner kameraet øyeblikkelig eventuelt støv på sensoren ved å vibrere i ultrahøye hastigheter på over 30 000 ganger per sekund. Spesialbelegget på sensoren forhindrer støv ytterligere.

«Bilder på nattestid er de mest utfordrende. Rett gradering, klare konturer og en varm glød fra lyset. E-M5 Mark III er kameraet som kan levere alt dette og mer. Med en pålitelighet som jeg kan stole på.»

Mulighetene er uendelige

E-M5 Mark III-kameraets fotograferingsteknologi

For å gjøre det enklere for deg å heve fotograferingsferdighetene dine til et nytt nivå, inneholder det kompakte og lette huset til E-M5 Mark III en kraftig sensor, avansert bildeprosessor og en rekke anerkjent Olympus-teknologi.

Olympus' unike fotograferingsfunksjoner

Fokusbracketing og -stabling
Denne E-M5 Mark III-funksjonen er perfekt for makrofotografering og gir hele bildet en slik klarhet du finner i naturguider. Med fokusstabling tar kameraet flere bilder av motivet og stabler dem for å skape ett enkelt, fullstendig fokusert bilde i høy kvalitet. Fokusbracketing fungerer på lignende måte, med gir deg full kontroll ved at du kan slå bildene sammen manuelt på en datamaskin.*

*Se de tekniske spesifikasjonene for mer informasjon om kompatible M.Zuiko Digital-objektiver.

Live Composite- og Live Bulb-modus
Å frigjøre deg med E-M5 Mark III innebærer også å få tatt bilder akkurat når du vil, uansett om det er på natten eller i dårlig belysning. Det er her Live Composite- og Live Bulb-modusene trer i kraft. Du kan ta bilde av byscener mot en stjerneklar himmel eller bli kreativ med bruk av lysstier. Og kontroller alltid eksponeringen på LCD-skjermen før du tar bildet.

Bilde med stativ i høy oppløsning på 50 M
Detaljrike bilder med høy oppløsning og definisjon er mulig når du bruker denne E-M5 Mark III-funksjonen. Den bytter sensoren og tar sekvensielle bilder, som deretter slås sammen. Resultatet er et fantastisk bilde på 50 megapiksler.

Antiflimmer
Antiflimmer
Av

Antiflimmer-fotografering og flimmerskanning
Avansert teknologi som også er enkel å bruke – det er det disse E-M5 Mark III-funksjonene handler om. De undertrykker effekten av flimmer når enten mekaniske eller elektroniske lukkerfunksjoner er i bruk. I begge tilfeller sørger flimmer- eller stripemønstre for at lyskilden motvirkes slik at det endelige bildet blir perfekt eksponert.

Pro Capture

Når du trykker lukkerknappen halvveis inn, lagres 14 bilder i en buffer
Øyeblikket du trykker lukkerknappen helt inn

Få akkurat det øyeblikket du vil ha, takket være Pro Capture på E-M5 Mark III. Fotograferingen begynner i det øyeblikket du trykker lukkerknappen halvveis inn – opptil 14 rammer som lagres midlertidig. Når du trykker knappen helt inn, starter den kontinuerlige fotograferingen. Dette betyr at du får muligheten til å gå tilbake og velge den scenen du ønsker.

Subject Tracking Cluster-skjerm

Med E-M5 Mark III-kameraets avanserte AF-sporingsfunksjon blir det enklere enn noen gang før å fokusere på motiver i bevegelse. Den bruker en rekke sporingsfelt som vises direkte på skjermen for å sikre presisjon og raske resultater.

Mekanisk lukker i høy hastighet

Dra nytte av defokuseringseffekter ved fotografering i sterkt lys utendørs, ved bruk av E-M5 Mark III-kameraets mekaniske lukker på maksimalt 1/8000 sekund. Selv når du bruker et objektiv med en stor diameter, får du nøyaktig eksponering med den største brennvidden uten bruk av ND-filter.

Manuell fokuseringsassistanse

Nøyaktig, manuell fokusering
Manuell fokusering trenger ikke å være vanskelig, spesielt ikke med E-M5 Mark III-kameraets funksjon for manuell fokuseringsassistanse. Den forstørrer området du vil fokusere på for å sikre at du får det rette fokuset.

Ypperlig prestasjon
En annen nyttig funksjon hos E-M5 Mark III når du skal fokusere på motiver manuelt er fokus-peaking. Den fremhever og viser fokus-peaker på silhuetter slik at du kan være sikker på at du får skarpe konturer.

AF-begrensning

En praktisk liten funksjon som alle fotografer vil ha: AF-begrensning. Uansett hvilket objektiv du har, kan du begrense autofokusområdet for å hindre at E-M5 Mark III fokuserer på andre objekter i scenen, slik at du får raske fokuseringsresultater. Angi opptil tre AF-områder og tilpass kontroller for øyeblikkelig aktivering av funksjonen.

Utmerket operabilitet

AF på berøringsskjerm
For å gi deg mer frihet når du fotograferer gjennom den elektroniske søkeren (EVF), kan du med E-M5 Mark III bruke berøringsskjermen til å plassere autofokuspunktet der du ønsker, på samme måte som en musepeker. Så du kan fortsette å se gjennom EVF-en mens du raskt endrer bildets fokuspunkter.

AF og lukker ved berøring
LCD-skjermen med berøringsfølsomhet på E-M5 Mark III lar deg ikke bare definere autofokusen intuitivt med et trykk og sveip med fingeren. Den lar deg også ta bilder med ett enkelt trykk.

«Å ha et lett og kompakt kamera utgjør en stor forskjell ved reisefotografering. Jeg finner den forskjellen i E-M5 Mark III. Jeg kan praktisk talt dra hvor som helst og ha alt jeg trenger.»

Laget for videografi

Enestående filmskaping

Gå fra å være en fotograf til en videograf når du vil. E-M5 Mark III er også ideell for å lage filmer i klar kvalitet med en dynamisk, kinoaktig stemning.

Bildestabilisering med fem akser for video

Bildestabilisering (IS) for videoer er helt utmerket, spesielt når du filmer i fristil. Når du panorerer kameraet ser bevegende bilder enda klarere og skarpere ut med et IS-system som kompenserer for uønskede kamerarystelser. E-M5 Mark III leverer denne kompensasjonen på alle fem akser.

Høykvalitets 4K-video

E-M5 Mark III er ideell for autentisk filmproduksjon takket være kompatibiliteten med formatene 4K (3840 x 2160) og C4K (4096 x 2160). Med en bildefrekvens på 30p, 25p eller 24p med 4K eller en bildefrekvens på 24p med C4K, og en maksimal bitrate på 237 Mbps, kan du spille inn i den digitale kinostandarden for 4K.

Mikrofoninngang

Hvis du vil forsterke lyden i filmen med en ekstern enhet*, er mikrofoninngangen praktisk plassert på siden av E-M5 Mark III slik at du har enkel tilgang. Velg ME-31 Compact Gun Microphone eller LS-P4 Recorder for lyd i høy kvalitet, som kan festes direkte på blitsskoen.

Mikrofoninngang

*Krever blitsskofeste, som er kommersielt tilgjengelig.

Værforsegling

Regnfulle dager, minusgrader, støvete områder – E-M5 Mark III håndterer alt dette. Den er fullstendig forseglet mot elementene med Olympus anerkjente værforseglingssystem. Så du kan leve opp til lidenskapen din når som helst.

Et hav av tilbehør

I tillegg til ME-31 Compact Gun Microphone* og LS-P4 Recorder*, kan E-M5 Mark III også utstyret med det ECG-5 Dedicated External Grip. Det gir et sikrere grep samtidig som du får tilgang til en utløserknapp og et kontrollhjul.

*Krever blitsskofeste, som er kommersielt tilgjengelig.

«E-M5 Mark III gir meg evnene til å skape følelser hos seeren. Mitt eget perspektiv av naturen kombineres perfekt med den kraftige og presise autofokusen for å få akkurat en slik bokeh som jeg trenger for motivet.»

Allsidig komfort

Brukerassistenter

E-M5 Mark III er laget for å gjøre livet som fotograf enklere. Med en rekke praktiske funksjoner og god komfort, kan du frigjøre deg med dette OM-D-kameraet og glede deg over enhver fotograferingsstil.

Elektronisk søker med god sikt

Skjermen til den elektroniske søkeren (EVF) med livlige farger og god kontrast på E-M5 Mark III har ingen sidestykke. OLED med omtrent 2,36 millioner punkter gjør det enkelt å se, med en forstørrelse på 1,37 x. Øyepunktsavstanden på omtrent 27 mm er ideell for personer som bruker briller.

Tilpasset modus

Få øyeblikkelig tilgang til innstillingene du bruker oftest ved å enkelt skru på hjulet eller bare trykke. I C-modus kan du lagre favorittinnstillingene dine, som for eksempel fotograferingsinnstillinger eller -moduser, for enkel og rask bruk. To ytterligere innstillinger som brukes ofte kan også lagres og raskt hentes igjen fra menyen.

Enkel Wi-Fi og Bluetooth®

E-M5 Mark III-kameraets evne til å trådløst koble til andre enheter, for eksempel et nettbrett eller en smarttelefon med OI.Share-programvare, via Wi-Fi eller Bluetooth® innebærer at du har større frihet med tanke på fotografering og bildeoverføring, uten at du trenger å være begrenset av kabler.

Praktisk USB-lading

Med E-M5 Mark III har du et OM-D-kamera som gjør deg uavhengig av strømforsyning hvor enn du måtte være, takket være praktisk USB-lading. I bilen, på hotellrommet eller på flyplassen. Du har også muligheten til å lade opp batteriene ved hjelp av en strømbank.

Scenemoduser og kunstfiltre

Du har seks temaer lett tilgjengelig med totalt 22 scenemoduser å velge mellom for fotograferingsinnstillingene på E-M5 Mark III. Finn den som passer perfekt for motivet ditt eller scenen din – fra portrett til nattbilder, til innendørs og nærbilder. Legg til en av de 16 kunstfiltrene og få imponerende resultater.

Sammenlign E-M5 Mark III

E-M5 Mark III
E-M10 Mark IV
E-M10 Mark III S
Sammenlign nå

M.Zuiko Digital-objektiver

Finn ut mer

Kameratilbehør

Finn ut mer

Programvare

Finn ut mer

Sound for video

Finn ut mer
Dette vil kanskje også interessere?
 • test-and-wow

  Test nå

  Utforsk kameraer og finn din lokale forhandler.

  Test nå
   
   
  test-and-wow

  Test nå

  Utforsk kameraer og finn din lokale forhandler.

  Test nå
   
   
 • storelocator

  Finn en forhandler

  Foretrekker du personlig service? Finn raskt den nærmeste OLYMPUS-forhandleren, hvor som helst i verden.

  Finn forhandler
   
   
 • cart

  Kjøp online

  Enkel og praktisk handel 24/7 – kjøp ditt nye OLYMPUS-produkt i vår nettbutikk i dag.

  Kjøp online
   
   

MyOLYMPUS nyhetsbrev

Vær den første til å motta nyheter og forbedre opplevelsen din med OM Digital Solutions.

Kundestøtte

Velg saken du behøver støtte til i listen nedenfor.