Mobilversjon Skjul

Du bruker nettstedet med Internet Explorer 6. Denne nettleseren er nå utdatert.
For sikrere, mer pålitelig surfing det anbefales at du oppgraderer nettleseren til en av disse nettleserne:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Hvorfor E-M1X?

Med fokus på profesjonelles behov

E-M1X oppfyller perfekt behovene til profesjonelle og leverer den fullstendige tilliten enhver fotograf forventer, med bedre kontroll, ergonomi og stabilitet gjennom fotograferingen. Det avanserte systemet med innovativ teknologi og funksjoner har blitt utviklet å heve det hele til et nytt nivå.

Benchmark-pålitelighet og -mobilitet

 • VANN
 • IS
 • SAND

Frihet uten kompromiss

Uansett om oppgaven din fører deg ut på en reise i naturen, til et sportsarrangement eller til studio, har E-M1X profesjonelle funksjoner som imøtekommer enhver fotograferingsstil – hver gang.

Integrert vertikalgrep

E-M1X gir deg alt du trenger på en gang, og kommer med et integrert vertikalgrep. Ettersom utformingen er den samme på både vertikal- og horisontalgrepet, kan fotografen dra nytte av de samme intuitive håndbevegelsene i både portrett- og landskapsformat. Med to batterienheter, er kameraet ideelt for tidkrevende oppgaver.

Verdens beste bildestabilisering (IS)

Ingeniørene hos Olympus har ført IS enda et steg frem til introduksjonen av den videreutviklede gyrosensoren. Den leverer presisjonen som E-M1X krever, med resultater som andre kameraer ikke leverer. Denne avanserte teknologien utgjør opptil 7,5 kompensasjonstrinn for lukkerhastighet som kan eliminere behovet for stativ med tre ben og muliggjøre fotografering for frihånd.

(Basert på CIPA-standarden, i systemkameraer, når E-M1X er paret med objektivet M.Zuiko Digital ED 12–100 mm F4.0 IS PRO, per 1/2019)

Verdens beste vannbestandige hus

Takket være den anerkjente OM-D-værforseglingen i E-M1X kan profesjonelle fotografer takle enhver scene – i regn, snø og sand – uten noen bekymringer. Nå også med ytterligere forsegling for SD-kortsporet og alle andre deksler, samt for utgang til ekstern kabel, mikrofon og hodetelefoner.

(Basert på IEC-standard 60529, paret med vannbestandig M.Zuiko-objektiv, per 1/2019)

Haptiske knapper og forbedret ergonomi

Den spesialutformede høyden, formen og karakteristikken til hver enkelt knapp og tast betyr at du enkelt kan føle deg frem til de du trenger og konsentrere deg om å fotografere gjennom søkeren. Både knappoppsettet og håndteringen har blitt forbedret for å tilby bedre ergonomi, som er spesielt gunstig under lange perioder med fotografering.

Klasseledende, supersonisk bølgefilter (SSWF)

Den beste i klassen har nå blitt enda bedre. Forbedret SSWF gir høyere grad av pålitelighet når du endrer objektiver. Det er mindre sannsynlig at støv og skitt ødelegger bilder og utstyr.

Lang lukkerlevetid

Etter gjennomføring av strenge tester, har lukkergardinen til E-M1X vist seg å levere en driftslevetid i toppklassen på 400 000 aktiveringer.

Doble kortspor

Med to UHS-II-spor kan du alltid være sikker på at kameraet leverer samme ytelse selv når ett kort er fult. Profesjonelle kan lagre bilder på begge kortene og alltid ha en sikkerhetskopi, slik at et bilde aldri vil gå tapt.

USB-lading

E-M1X er det første Olympus-kameraet som støtter USB-strømforsyning opptil 100 Watt. Dette gjør deg uavhengig av strømforsyning hvor enn du er og gir deg alternativet til å lade batteriene ved hjelp av en strømbank. Med dobbel batteristøtte kan to batterier fullades i kameraet samtidig på bare to timer.

Lang batteritid

Opptil 2580

Den doble batterikraften gir deg muligheten til å ta opptil 2580 bilder før ny opplading, som er ideelt for fotografering over lang til og for oppdrag på fjerntliggende steder.

«For action-fotografering trenger jeg et kamera som er robust, lett, portabelt, av høy kvalitet og raskt, og OM-D E-M1X gir meg alt dette.»

Fernando Marmolejo
Olympus Visionary i Spania

Se video

Videreutviklet autofokus

Presisjon med den rette funksjonen

OM-Ds autofokussystem (AF) har blitt fullstendig utformet på nytt for E-M1X. Fra ytterligere fokuspunkter for ulike scener til en ny fokusalgoritme, gir AF-en fotografen muligheten til å konsentrere seg om sammensetningen.

AF med intelligent motivoppdagelse

Denne funksjonen er ideell til fotografering av dyreliv og hurtig naturfotografering. AF med intelligent motivoppdagelse gjenkjenner spesifikke motiver for nøyaktig fokusering og sporing. Med fastvare 2.0 får du nå også AF med fugleoppdagelse. Den oppdager fuglens øye og fokuserer kontinuerlig på det, slik at du kan konsentrere deg om sammensetning og innramming.

AF med lavintensitetsgrense

Med ned til -6 EV-trinn, fjerner denne funksjonen bekymringen med fotografering i lavt lys. Den sensitive autofokusen utfører fokusering med høy presisjon selv i mørke områder.

(Basert på objektivet M.Zuiko Digital ED 45mm F1.2 Pro i S-AF-modus ved ISO 100)

Multivelger (joystick)

Denne intuitive joysticken er plassert på begge grepene og gjør bytting av AF-områder under sekvensiell fotografering og filminnspilling raskt og enkelt, spesielt under fotografering gjennom søkeren.

AF-målmodus

Enkel AF/Liten AF

Rutenettet er ideelt for klar fotografering av små motiver i ethvert miljø. Med liten AF er detaljert og presis fokusering enkelt innen makrofotografering.

Gruppe 5-punkt

Denne AF-modusen ble utformet med tanke på sport med en gruppe mennesker og der målet er å få et mellomstort område i fokus mens motivet er i bevegelse.

Gruppe 9-punkt

For større motiver eller sport i bevegelse, eller alle slags arrangementer, fokuserer denne AF-modusen på et forstørret område på 9 punkter.

Gruppe 25-punkt

AF-målmodusen er egendefinerbar til ethvert motiv eller miljø og inkluderer også 25-punktsfokusering når 121-punkts er for bredt.

121-punkts

Flest mulig punkter for autofokusering gir fotografen muligheten til å ta raske bilder, spesielt når en gruppe av motiver er i bevegelse på tvers av en hel scene.

Min meny

Tilpass en meny med innstillingene du bruker oftest – opptil 35 – og sørg for at de alltid er klar til bruk uten noe styr. GUI-en har blitt spesialutformet sammen med profesjonelle fotografer.

Pro Capture

 • Det øyeblikket du ønsker å fange

  Pro Capture er utviklet nettopp for action-fotografering og begynner å ta bilder – opptil 35 i RAW-format i full oppløsning – før lukkerknappen er helt trykket ned. Dette gir fotografen muligheten til å fange øyeblikket med høy bildekvalitet.

Håndholdt fotografering i høy oppløsning

Denne funksjonen er utformet for fotografer som ikke vil bli begrenset av stativ eller som tar oppdrag som fører dem til steder der stativ ikke er tillatt, og den genererer et enkelt bilde i høy oppløsning lik det som fotograferes med en 50 M-sensor – uten noen tegn på uklarheter som følge av håndbevegelser.

Live ND

I Live ND kan fotografer få sakte lukkereffekter uten et dyrt, eksternt filter. Scenen kan gjennomgås i søkeren og effekten kan endres før du har tatt bildet.

Feltsensorsystem

E-M1X er spesielt ideell for fotografer som trenger bildeinformasjon for effektiv bildebehandling og har et innebygget system som registrerer plassering, tidspunkt, meter over havet og retning.

Wi-Fi-fotografering

Dra nytte av tethering uten kabeltilkobling. Wi-Fi gir deg muligheten til å overføre bilder fra E-M1X til datamaskinen uten bruk av kabler. Dette gir fotografene mer frihet – spesielt i studio.

«Profesjonelle fotografer ser alltid etter et kamera med ultrahøy ytelse som leverer resultater fra raske bildeserier og superrask autofokus, i tillegg til et enormt utvalg av profesjonelle objektiver. Dette har jeg funnet i E-M1X.»

Laurent Vu
Olympus Visionary i Frankrike

Se video
 • Fastvareoppdatering 2.1

Få mer ut av fotograferingen din

Last ned den seneste programvareoppdateringen til E-M1X og oppdag hvordan nye funksjoner lar deg oppleve forhøyet fotografering og videografi.

 • AF til fugleoppdagelse

  Denne funksjonen er ideell til å fotografere fugler som flyr eller står i ro. Du kan fokusere på fugler selv om de er delvis skjult bak en busk eller i en skog – noe som gjør håndholdt fuglefotografering mer fleksibelt med enklere innramming. Den oppdager øyet til fuglen du vil ha som motiv, og fokuserer kontinuerlig på den for deg. Hvis øyet ikke oppdages, sporer den hodet eller kroppen. AF til fugleoppdagelse fungerer også med Pro Capture-modus og alle M.Zuiko Digital-objektiver.

 • RÅ-data fra video og forbedret IS

  Med disse nyeste funksjonene kan du forbedre videografiopplevelsen din. Fastvare 2.1 støtter RÅ-data fra video til en ekstern Atmoso Ninja V-skjermopptaker via HDMI – noe som gir deg profesjonell etterproduksjon. Utdataene er i formatet 12-biters 4K 24/25/30P eller Cinema 4k 24P. Og det er ingen behov for en gimbal ved bruk av ekstern skjerm takket være E-M1X' forbedrede IS til håndholdt videoopptak.

 • Fokusindikator

  Det manuelle fokusalternativet åpner en verden av kreativitet – og fokusindikatoren gir deg den informasjonen du trenger. Når du roterer fokusringen, informerer fokusindikatoren deg enkelt om fokusretningen og den omtrentlige fokusposisjonen. Informasjonen vises tydelig på skjermen til E-M1X.

Overlegen video

Livet står ikke stille

I tillegg til bilder i profesjonell kvalitet, er E-M1X en mester på filmskaping. Den inneholder alle ekstrafunksjonene videografer trenger for å fange øyeblikkene når de skjer.

C4K-film

Med det ultrahøye C4K-filmformatet (4096 x 2160), har ikke videografer bare den høyeste innspillingsoppløsningen per i dag, men også mer fleksibilitet når det kommer til etterproduksjon.

Full HD Ultra-HD (4K) C4K

Verdens beste bildestabilisering (IS)

Bilder i bevegelse krever et fleksibelt IS-system som justerer kompensasjonen i harmoni med måten du panorerer kameraet på. E-M1X er verdens første kamera som tilbyr videografen denne fleksibiliteten – til et kvalitetsnivå som ingen andre på markedet kan tilby.

(Basert på CIPA-standarden, innen systemkameraer, når E-M1X er paret med objektivet M.Zuiko Digital ED 12–100 mm IS PRO, per 1/2019)

Verdens beste vannbestandige hus

E-M1X er fullstendig forseglet mot regnvær, minusgrader og støvete luft. Takket være ytterligere forsegling for utgangene til ekstern kabel, mikrofon og hodetelefoner, er behovet for et brysomt regndeksel eliminert.

(Basert på IEC-standard 60529, paret med vannbestandig M.Zuiko-objektiv, per 1/2019)

OM400-logg

For å motvirke skiftende lysforhold som er typiske under dokumentar- og naturfotografering, gir E-M1X muligheten til loggfotografering. OM400-logg leverer filmer uten tap av detaljer i skygge- eller lysutblåsninger og større frihet over videokreativitet gjennom fargegradering.

Høy hastighet i 120 bps

Denne funksjonen er tilgjengelig for innspilling i full HD og leverer mer filmatiske filmer med langsom bevegelsesopplevelse. Motivets bevegelser kan bli suspendert for å tilføre dynamikk til filmen.

«Med kameraets bildekvalitet, måten det håndteres på, robustheten og stabiliseringen, som er en utrolig stor nøkkelfunksjon, gir E-M1X meg muligheten til å frigjøre måten jeg bruker kameraet på settet på og måten jeg strukturerer scener på.»

Janne Amunét
Olympus Visionary i Finland

Se video

Oppdag flere E-M1X-funksjoner

Sammenlign nå

Utforsk Pro-objektiver

Finn ut mer

Få Pro Service

Finn ut mer
Dette vil kanskje også interessere?
 • test-and-wow

  Test nå

  Utforsk kameraer og finn din lokale forhandler.

  Lær mer
   
   
  test-and-wow

  Test nå

  Utforsk kameraer og finn din lokale forhandler.

  Lær mer
   
   
 • storelocator

  Finn en forhandler

  Foretrekker du personlig service? Finn raskt den nærmeste OM Digital Solutions-forhandleren, hvor som helst i verden.

  Finn forhandler
   
   
 • cart

  Kjøp online

  Enkel og praktisk handel 24/7 – kjøp ditt nye OLYMPUS-produkt i vår nettbutikk i dag.

  Kjøp online
   
   

MyOLYMPUS nyhetsbrev

Vær den første til å motta nyheter og forbedre opplevelsen din med OM Digital Solutions.

Kundestøtte

Velg saken du behøver støtte til i listen nedenfor.