Mobilversjon Skjul

Du bruker nettstedet med Internet Explorer 6. Denne nettleseren er nå utdatert.
For sikrere, mer pålitelig surfing det anbefales at du oppgraderer nettleseren til en av disse nettleserne:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

OM-D E-M1 Mark III
NO LIMITS. BREAK FREE.

 •    

Hvorfor E-M1 Mark III?

Opplev friheten av håndholdt fotografering

Det lette designet design kombinert med kompromissløs bildekvalitet gjør E-M1 Mark III til det ultimate verktøyet for å oppnå spektakulære resultater. Hev den profesjonelle fotograferingen din til nye høyder og video uten å bli tynget ned.

Profesjonelt utstyr du kan ta med deg, hvor som helst.

Fantastiske bilder uten det upraktiske

OM-D E-M1 Mark III er et profesjonelt kamera som tar bilder i høy kvalitet og som leverer førsteklasses fotografering under alle forhold.

Bærbarhet og komfort uten sidestykke

Bare halvparten så stor og tung*

Større bevegelsesfrihet
Med det kompakte og lette designet til E-M1 Mark III og objektivsystemet M.Zuiko Digital kan du ha fullt fokus på fotograferingen. Under fotograferingsoppdrag på tøffe eller krevende steder kan du enklere bestige skråninger slik at du kan fotografere fra de best egnede stedene.

*For utskiftbare objektivkameraer per februar 2020.

Forlenget fotografering med mindre belastning
Under håndholdt fotografering opplever du mindre belasting og utmattelse med den lette vekten til E-M1 Mark III og M.Zuiko Digital-objektivsystemet. Det passer også perfekt i små eller mellomstore ryggsekker for fotografer, slik at det blir kabinsikkert.

Utmerket grep
Grepet til E-M1 Mark III gir deg et sikrere grep og sikrere håndtering, noe som er spesielt ideelt for håndholdt fotografering eller ved bruk av telefotoobjektiver. Det generelle designet er ergonomisk og intuitivt sånn at du enkelt får tilgang til knapper, flervelgeren og tallskiver.

Verdens beste bildestabilisator*

Bildestabilisering i kamerahuset med fem akser
Bildestabilisatoren (IS) i kamerahuset til E-M1 Mark III med fem akser og gyrosensor er perfekt for klar og håndholdt fotografering og nattscener. Den leverer opptil 7,0 lukkerhastighetstrinns kompensasjon, eller så er opptil 7,5 trinns kompensasjon med Sync IS med fem akser tilgjengelig med kompatible objektiver.**

*For utskiftbare objektivkameraer per februar 2020.

**7,0 trinn med M.Zuiko Digital ED 12-40mm F4 PRO med en brennvidde på 40 mm (tilsvarende 35 mm: 80 mm), 7,5 trinn med M.Zuiko Digital ED 12-100mm F4 PRO med en brennvidde på 100 mm (tilsvarende 35 mm: 200 mm), IS ved halvveis lettet trykk er AV, bildefrekvens: høy. Begge samsvarer med CIPA-standarder ved korrigering på to akser (rotasjon og helning).

Uten bildestabilisering

Med bildestabilisering

Slående klarhet
Bildestabiliseringen med fem akser gir deg klar bildekvalitet ved håndholdt fotografering i høy kvalitet på lave ISO-nivåer – for eksempel i dårlig belysning eller på nattestid. Kompensasjonsytelsen gjør til og med «håndholdt fotografering i fire sekunder»** mulig uten stativ.

*For utskiftbare objektivkameraer per februar 2020.

**Ifølge Olympus' testforhold. Resultatene garanteres ikke ettersom fotograferingsforhold varierer.

Klar og skarp bildekvalitet

TruePic IX-bildeprosessor
For å realisere en rekke fotograferingsfunksjoner har E-M1 Mark III den nyeste bildeprosessoren: TruePic IX. Håndholdt fotografering i høy oppløsning, Live ND, Starry Sky autofokus osv. er nå mulig med bare én effektiv prosessor. For å oppnå samme høye ytelse krever E-M1X to TruePic VIII-prosessorer.

20M Live MOS-sensor
Sammen med TruePic IX leverer Live MOS-sensoren med 20 MP førsteklasses bilder med den høye optiske ytelsen til M.Zuiko Digital Pro-objektiver. Den fanger lyset som trer inn i objektivet for å levere rike bilder med klare detaljer. Det antireflektive AR-belegget reduserer bevegelsesuskarphet og dobbeltkontur direkte på sensoren.

Den fulle bredden av M.Zuiko Digital-objektiver
Med over 20 M.Zuiko Digital-objektiver å velge mellom har du et for hvert fotograferingsoppdrag. Fra zoom til prime, fisheye til ultratelefoto – avansert objektivteknologi realiserer høyoppløste bilder for en rekke scener.

Fotografering i høy oppløsning

Håndholdt fotografering i høy oppløsning
Denne funksjonen er utformet for steder der det ikke er mulig eller praktisk å bruke stativ, og gir skarpe bilder og bedre motstandsdyktighet mot støy for en sammensetnings som tilsvarer den høye oppløsningen av 50 megapiksler. Den er sammensatt av 16 bilder og er spesielt ideell for landskapsfotografering som krever skarpe detaljer.

Last ned bildeeksempel i høy oppløsning

Slik fungerer håndholdt fotografering i høy oppløsning
Minimal bevegelse forekommer naturlig under håndholdt fotografering. For å gi klare, skarpe resultater brukes denne bevegelsen fra et bilde til det neste til å generere ett enkelt bilde i høy oppløsning som tilsvarer det som tas av en sensor på 50 megapiksler.

Fotografering i høy oppløsning

Bilde i høy oppløsning med stativ
Spesielt for landskapsfotografering genererer denne funksjonen ett enkelt bilde i høy oppløsning som tilsvarer det som tas av en sensor på 80 megapiksler. E-M1 Mark III bildesensor flyttes trinnvis 0,5 piksler for å ta åtte bilder som deretter kombineres. Samtidig undertrykkes andre artefakter, som rislende vann.

Last ned bildeeksempel i høy oppløsning

Live ND

Spar plass og vekt. Innebygget Live ND muliggjør lange eksponeringseffekter i lyse forhold uten behov for et eksternt filter. Nivået kan velges fra ND2 (ett EV-trinn) til ND32 (fem EV-trinn), og effekten til lukkerhastigheten kan sees direkte enten på søkeren eller skjermen før du tar bilde.

Tom Ormerod
Olympus Visionary i Storbritannia

“Solen hadde akkurat gått ned og ytterkantene av skyene hadde fremdeles lys på seg da lysene i byen begynte å komme på. Jeg bruke den håndholdte, High-Res modusen til å fange alle detaljene i scenen.”

Se video

Absolutt pålitelighet

Full fotograferingsfrihet

For å oppfylle behovene til fotografer som fotograferer i ulike felt er E-M1 Mark III bygget rundt et solid hus med magnesiumlegering, værbestandig forsegling og anerkjent støvreduksjonssystem.

Fotografering i enhver situasjon

Værbestandig konstruksjon
Ta bilder i ethvert klima eller miljø, uten å måtte bruke regntrekk, slik at du kun trenger å konsentrere deg om å fotografere. E-M1 Mark III har et støv- og sprutebestandig IPX1-hus som også er frysebestandig ned til -10 °C – en konstruksjon som er høyt anerkjent av profesjonelle fotografer.*

*For et værbestandig system må du velge et værbestandig, digitalt M.Zuiko-objektiv.

Hus i magnesiumlegering
Takket være den solide konstruksjonen i magnesiumlegering og avansert værforsegling er E-M1 Mark III ekstremt slitesterk mens vekten fremdeles holdes lav. Dette gir deg større fotograferingsfrihet på fotograferingsoppdrag i tøffe eller vanskelige omgivelser.

Langvarig lukkerenhet
E-M1 Mark III oppfyller kravene til profesjonelle fotografer som er produktive og som gleder seg over å ta det perfekte bildet. Dette er fordi det har en svært slitesterk lukkerenhet som tåler 400 000 aktiveringer*.

*Ifølge Olympus' testforhold.

Rask USB-strømforsyning

Hvis fotograferingsoppdraget ditt krever at du er på farten eller bringer deg til fjerntliggende eller kalde steder, kan du bare koble til en strømbank for å levere strøm til E-M1 Mark III. Bruk den til å lade batteriet på så lite som to timer takket være en maksimal strømforsyning på 45 W – eller som en strømkilde for å fortsette fotograferingen.*

*2. 9 V og 3 A, 15 V og 2 A eller 15 V og 3 A utgående strømforsyning kreves. Lading er kun tilgjengelig når kameraet er avslått.

Støvfrie bilderesultater

Bytt objektiver uten å måtte bekymre deg. SSWF-en på E-M1 Mark III gir deg muligheten til å unngå flekker på bilder på grunn av skitt eller støv som samler seg på sensoren. Det er fordi sensoren vibrerer ultraraskt for å øyeblikkelig fjerne små partikler. Olympus har utviklet dette støvreduksjonssystemet og innlemmer det spesielle støvreduserende belegget fra E-M1X nå i E-M1 Mark III.

Skjermmeny på pro-nivå

Min meny
Tilpasning og rask tilgang til ønskede innstillinger gjør E-M1 Mark III til det ultimate fotograferingsverktøyet. lagre de oftest brukte innstillingene – opptil 35 – i Min meny. Bare trykk på Movie-knappen for å registrere, fjerne eller sortere et Min meny-element.

Tilpassede moduser
Brukergrensesnittet gir deg enkel og rask tilgang til fire tilpassede moduser. Hvert modus, fra C1 til C4, gir deg muligheten til å lagre en favorittinnstilling ut i fra de fotograferingsscenene du oftest håndterer eller dine egne fotograferingsinnstillinger.

Optimalisert kontrollpanelskjerm
Med E-M1 Mark III har du god kontroll over bilde- og fotograferingsstilen din. Kontrollpanelmodusen på bakskjermen gir deg muligheten til å sjekke kameraets viktigste innstillinger på et blunk.

LV-økning
Juster lysstyrken til Live View (LV)-skjermen slik at den passer til lokasjonen. På den måten blir det enklere å se motiver på mørke scener, for eksempel om natten ved fotografering av stjerner. Du kan tilordne aktivering/deaktivering av LV-økning til en Fn-knapp på E-M1 Mark III, og innstillingene kan endres ved å dreie hjulet mens du trykker på knappen.

Bildebehandling og sikkerhetskopiering

Hurtig bildeutvalg
For å raskt velge flere bilder om gangen kan du enkelt dreie hjulet mens du trykker på Movie-knappen. Dette betyr at du kan dele, organisere og slette bilder mer effektivt.

Doble kortspor
Fullstendig pålitelighet innebærer også å ha høy bildekapasitet. Med to minnekortspor – et UHS-II og et UHS-I – fortsetter E-M1 Mark III å levere høy ytelse selv når ett kort er fullt. Dette gir deg muligheten til å lagre bilder på begge kortene, eller så kan du alltid ha en sikkerhetskopi slik at et bilde aldri går tapt.

Geraint Radford
Olympus Visionary i Storbritannia

“Å jobbe på så korte avstander gir vært begrenset dybdeskarphet. Så jeg stilte E-M1 Mark III inn til å ta ni bilder med Focus Stacking. Resultatet er mye mer dybde mens bakgrunnen fremdeles holdes diffus.”

Se video

Autofokus på pro-nivå

Ytelse uten kompromisser

Autofokussystemet for E-M1 Mark III har blitt videreført med en avansert AF-algoritme som fanger det riktige øyeblikket på riktig tidspunkt – også for motiver i bevegelse.

121 fokuspunkter

Med et autofokusområde om dekker 75 % vertikalt og 80 % horisontalt kan E-M1 Mark III nøyaktig spore motiver i bevegelse over et stort område. Det spesielle krossoppsettet lar deg fokusere på motiver eller scener og fange det i skarp kvalitet – både i midten og langs bildekantene.

Ultrarask sekvensiell fotografering

Maksimalt 18 bps AF/AE-sporing ved sekvensiell fotografering
Ta det rette øyeblikket med den svært nøyaktige autofokusen som perfekt følger motivet under høyhastighets sekvensiell fotografering. Ta bilder med 20,37 millioner effektive piksler og spill inn maksimalt 76* sammenhengende RAW-bilder på 18 bps, eller ha en buffer på maksimalt 286* sammenhengende RAW-bilder på 10 bps.

*Med 32 GB SD-kort, stille sekvensiell L C-AF, 1/1000 sekund lukkerhastighet, videste blenderåpning, ansiktsprioritering av. Fotograferingshastigheten reduseres ved bruk av ISO 8000 eller høyere.

**I sekvensiell fotograferingsmodus L.

Maksimalt 60 bps AF/AE-lås sekvensiell fotografering
Denne funksjonen er perfekt for å fokusere på et fast punkt på motiver som beveger seg ultraraskt og fange detaljer på brøkdelen av et sekund i høy definisjon som øyet ikke kan se. Den raske, sekvensielle fotograferingsytelsen fanger ethvert øyeblikk av handlingen ved høy 60 bps.

Flervelger

Få den utmerkede sammensetningen du forventer takket være AF-punktvelgeren med flere retninger. Den gir deg muligheten til å raskt bytte AF-posisjon mens du ser gjennom søkeren. Under sekvensiell fotografering og mens du spiller inn video, kan du raskt flytte AF-området slik at det passer det bevegende motivet ditt.

Autofokusmoduser for stjernehimler

Det er nå mulig å fokusere ved astrofotografering, vanligvis med manuelt fokus, med autofokus i høy ytelse. Denne funksjonen er anerkjent av profesjonelle fotografer og er et must for alle fotografer som fotograferer stjernehimler seriøst.

Utviklet ansikts-/øyeoppdagelse

Forbedret portrettsytelse
Nøyaktigheten og sporingsytelsen til ansiktsgjenkjenning og øyeprioritering har blitt kraftig forbedret. Takket være den høye bildebehandlingsytelsen til den nye TruePic IX-prosessoren og forbedringer i AF-algoritmen, har automatisk oppdagelse og fokusering blitt videreutviklet.

For alle portrettstiler
Den videreutviklede ansikts- og øyeprioriteringen er ideell både for fristils- og studiofotografering og sporer selv små ansikter med full nøyaktighet – også i scener der oppdagelse ikke vanligvis er mulig, som for eksempel fra siden av hodet.

Ulike autofokuspunkter

Enkel AF/Liten AF
For motiver som ser små ut i scenen er rutenettet for enkel AF-modus ideellt. Det fungerer også for makrofotografering i liten AF-modus, der nøyaktig og presis fokusering er essensielt.

Gruppe 5-punkt
Hvis du fotograferer idrett eller motiver i bevegelse lar denne modusen deg fokusere på et mellomstort punkt blant en gruppe mennesker.

Gruppe 9-punkt
For å forstørre fokusområdet til ni punkter, for eksempel med større motiver i bevegelse eller ved alle slags hendelser, velger du denne modusen.

Gruppe 25-punkt
Jo flere punkter du velger, desto større blir fokusområdet. Denne modusen er spesielt nyttig for større motiver som beveger seg raskt.

Alle punkter
Når motiver et en gruppe som beveger seg over en hel scene, er denne modusen ideell for å ta bildet raskt.

Subject Tracking Cluster-skjerm
Denne funksjonen er ideell for motiver i bevegelse og gjør det enkelt å fokusere ved bruk av E-M1 Mark III AF-sporingsfunksjon. En klyngevisning som beveger seg sammen med motivet gir deg muligheten til å bekrefte at motivet alltid er i fokus. E-M1 Mark III gir deg også Super Spot AF for makrofotografering og fokuspeaking for manuell fokusassistanse.

Ytterligere autofokusalternativer

Tilpass AF-målmodus
Tilpass AF-målområdet slik at det er tilpasset måten motivet beveger seg på. Velg mellom elleve vertikale eller horisontale punkter og mellom tre nivåer vertikale og horisontale bevegelsestrinn for AF-område.

C-AF-sensitivitet

-2

-1

0

1

2

Opprettholder fokuset på hovedmotivet samtidig som andre motiver beveger seg fremfor det.

Standard (anbefalt)
Beste innstilling for et bredt utvalg motiver.

Forbedrer AF-ytelsen ytterligere med motiver i bevegelse som raskt endrer retning.

C-AF-sensitivitet

Forsinket

Rask

AF-respons

Stødig

Eksentrisk

Sensitivitetsinnstillinger for C-AF
For å øke ytelsen for å opprettholde fokuset kan du velge mellom fem nivåer for sporingssensitivitet for å matche motivet eller scenen.

AF-begrensning
AF-begrensningen leverer raskest autofokusytelse og lar deg begrense autofokusrekkevidden for å forhindre at E-M1 Mark III fokuserer på andre gjenstander i scenen. Opptil tre AF-operasjonsrekkevidder kan angis og du kan tilordnet det til en tilpasset kontroll for øyeblikkelig aktivering og deaktivering.

AF-tilpasning for vertikale/horisontale posisjoner
Du an angi alternativer for AF-målmodus og AF-områdeposisjoner i både horisontale og vertikale fotograferingsposisjoner. For størst komfort i en vertikal fotograferingsposisjon kan du tilføre valgfri HLD-9 Power-batterigrep med dedikerte piltaster, kontrollhjul og funksjonsknapper.

Lavintensitetsgrense for AF
Senk svært presis fokusering på mørke steder, eller for motiver med lav kontrast, ned til -6 EV* uanstrengt med denne praktiske funksjonen.

*Ved fokusering med S-AF, ISO 100 og et M.Zuiko Digital Pro F1.2-objektiv.

Denis Smith
Olympus Visionary, Australia

Laget for filmskapere

Imponerende kvalitet

E-M1 Mark III lar deg produsere filmer du vil imponere med. Bildestabiliseringen lar deg jobbe fullstendig håndholdt og lar deg få fokusere på resultatet – ikke det unødvendige ekstrautstyret.

Se video

Håndholdt 4K- og Cinema 4K-innspilling

Jevne filmer uten kamerarystelser i enhver situasjon – det er mulig ved kombinering av femaksers bildestabilisering (sensorskift) og elektronisk stabilisering som er dedikert til video. Det gir muligheten til håndholdt videofotografering i høyoppløst 4K og digital Cinema 4K (4096 x 2160) uten noe ekstra utstyr.

Full HD Ultra-HD (4K) C4K

OM-Log400

Naturlig

OM-Log400 + gradering

OM-Log400
Dra nytte av større kreativ frihet i fargegradering med OM-Log400-modus som er laget for etterproduksjon og redigering. Det gir høy grad av frihet under fotografering uten at du må bekymre deg over overeksponering og tap av detaljer i mørke og lyse områder.

Autofokus for video

Enkel AF/Liten AF
For motiver som ser små ut i scenen er rutenettet for enkel AF-modus ideellt. Det fungerer også for makrofotografering i liten AF-modus, der nøyaktig og presis fokusering er essensielt.

Gruppe 9-punkt
For å forstørre fokusområdet til ni punkter, for eksempel med større motiver i bevegelse eller ved alle slags hendelser, velger du denne modusen.

Gruppe 25-punkt
Jo flere punkter du velger, desto større blir fokusområdet. Denne modusen er spesielt nyttig for større motiver som beveger seg raskt.

Alle punkter
Når motiver et en gruppe som beveger seg over en hel scene, er denne modusen ideell for å ta bildet raskt.

Film i høy hastighet (120 bps)

Legg til kinodynamikk i filmene dine ved å suspendere motivets bevegelser og gi videoen et saktefilmsperspektiv. Samtidig spilles det inn i full HD-kvalitet (1920 x 1080) for slående visning på en full HD-skjerm.

Ekstern enhetstilkobling

HDMI-skjermtilkobling
Seriøse videografer kan koble til en HDMI-monitor for autentiske videoproduksjonsoppgaver. Støtte for 4:2:2-utgang gir muligheten til et større utvalg av fargekorrigering. Monitormodusen muliggjør bruk av ekstern monitor, og innspillingsmodusen gir deg muligheten til å spinne inn til en ekstern opptaksenhet.

Lydinnspilling i høy hastighet med LS-P4
Kombiner E-M1 Mark III med PCM-opptakeren LS-P4 og få skarpere, tydelig profesjonell lyd med videoene dine. Zoom lyden til lydkilden ved å justere retningen til mikrofonen. Dette er ideelt for naturopptak, som for eksempel fuglekvitter ved fotografering med telefotoobjektiv i skogen.

Brooke Bartleson
Olympus Visionary, USA

Se video

Spesialfunksjoner

Pro Capture

 • Hvis du trykker lukkerknappen halvveis inn, lagres opptil 35 bilder i en buffer. Øyeblikket du trykker lukkerknappen helt inn

  Det øyeblikket du ønsker å fange

Du er alltid forberedt på det rette øyeblikket. Pro Capture begynner å spille inn bilder – opptil 35 i fulloppløst RAW-format – før utløserknappen trykkes helt inn. Dette gir fotografen muligheten til å fange uforutsette øyeblikk i høy bildekvalitet til enhver tid.

For alle fotograferingssituasjoner

Live Composite- / Live Bulb- / Live Time-moduser
Disse tre funksjonene gir deg perfekt kontroll over bilder med lang eksponeringstid. Med Live Composite, Live Bulb og Live Time kan du se hvor lenge eksponeringstiden utvikler seg direkte på skjermen eller søkeren, og avslutt på perfekt tidspunkt for det bildet du vil ha.

Fokusstabling og -bracketing
Øk dybdeskarpheten med makro- eller landskapsfotografering. Velg fra 3 til 15 bilder som skal brukes til å sette sammen et fullstendig fokusert bilde – med fokusstabling. Fokusbracketing spiller inn opptil 999 bilder, og disse kan brukes med Olympus Workspace til å skape et bilde med et enda større fokusområde.

Antiflimmer-fotografering og flimmerskanning
Fotograferingsmodusen for antiflimmer reduserer flimmereffekten som ofte oppstår ved kunstig belysning. E-M1 Mark III kan oppdage frekvensen til kunstig lys og aktiverer utløseren på det lyseste for å jevne ut ujevn eksponering og farge mellom bildene.

Bildejustering i kameraet

Uten fisheye-kompensering

Med fisheye-kompensering

Fisheye-kompensasjon
Dra nytte av å ha fire objektiver i ett. Bruk M.Zuiko Digital ED 8mm F1.8 Fisheye PRO slik det er eller ta bort fisheye-effekten og bruk objektivet som et vidvinkelobjektiv med en av tre blenderåpningsalternativer. Du kan se korreksjonen i Live View på E-M1 Mark III monitor eller søker.

Uten keystone-kompensering

Med keystone-kompensering

Nøkkelsteinkompensasjon
Ta arkitekturbilder med rette linjer slik at du får samme effekt som når du fotograferer med et skråstilt objektiv. Du kan se effektene i Live View ved samtidig bruk av trapesformet kompensasjon og perspektivforbedrin i de horisontale og vertikale retningene i bildet.

Høyhastighets elektronisk søker

Høyhastighets elektronisk søker
EVF-en med høy hastighet holder følge med idretts- eller dyrelivsmotiv som beveger seg raskt – med maksimum 120 bps og minimum forsinkelsestid på 0,005 sekunder. Den inkluderer optisk søkersimulering (S-OVF), som gjør det enklere å kontrollere detaljene til motivet når du fotograferer i bakbelyste eller mørke scener.

Sammenlign E-M1 Mark III

Sammenlign nå

Utforsk Pro-objektiver

Finn ut mer

Få Pro Service

Finn ut mer

Sjekk ut programvaren

Finn ut mer

Øk videolyden

Finn ut mer

Tilfør tilbehør

Finn ut mer
 • test-and-wow

  Test nå

  Utforsk kameraer og finn din lokale forhandler.

  Lær mer
   
   
  test-and-wow

  Test nå

  Utforsk kameraer og finn din lokale forhandler.

  Lær mer
   
   
 • storelocator

  Finn en forhandler

  Foretrekker du personlig service? Finn raskt den nærmeste OM Digital Solutions-forhandleren, hvor som helst i verden.

  Finn forhandler
   
   
 • cart

  Kjøp online

  Enkel og praktisk handel 24/7 – kjøp ditt nye OLYMPUS-produkt i vår nettbutikk i dag.

  Kjøp online
   
   

MyOLYMPUS nyhetsbrev

Vær den første til å motta nyheter og forbedre opplevelsen din med OM Digital Solutions.

Kundestøtte

Velg saken du behøver støtte til i listen nedenfor.

Dette vil kanskje også interessere?