Mobilversjon Skjul

Du bruker nettstedet med Internet Explorer 6. Denne nettleseren er nå utdatert.
For sikrere, mer pålitelig surfing det anbefales at du oppgraderer nettleseren til en av disse nettleserne:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

OM-D E-M1 Mark II
REVOLUSJONERENDE. PÅ ALLE MÅTER.

Ytelse med høy hastighet

Hurtig sekvensmodus: Opplev en sekvensmodus som dramatisk overgår speilreflekskameraer vi har sett til nå. E-M1 Mark II gir både S-AF og C-AF ved forbløffende 20,4 detaljrike megapiksler i HD. Takket være parallellprosessering blir selv motiver i rask bevegelse skarpe og tydelige ved opptil 60 bilder i sekundet.

 • Enkelt-autofokus

  Velg eksakt når sekvensmodus skal starte med enkel AF (S-AF). Så lenge AF/AE-funksjonen har låst fokus, vil E-M1 Mark II kunne ta opptil 60 bilder i sekundet av motiver i rask bevegelse, også ved bruk av den elektroniske søkeren. Alle bilder blir tatt med full oppløsning i RAW-format.

  60

  fps

  RAW

 • Kontinuerlig autofokus

  Ta bilder bekymringsløst med kontinuerlig autofokus (C-AF). AF/AE-sporing holder øye med motivet hele tiden og gir 18 bilder i sekundet når du oppdager det rette øyeblikk. Alle bilder blir tatt med full oppløsning i RAW-format.

  18

  fps

  RAW

 • Det øyeblikket du ønsker å fange

  Pro Capture

  Pro Capture begynner å ta bilder bare du trykker lukkeren halvveis, med en buffer som kan ta opptil 35 bilder i full oppløsning. Så snart lukkeren blir trykket helt inn, begynner kontinuerlig modus. Dermed har du mulighet til å gå tilbake i tid, opptil 35 bilder, for å få det riktige bildet uten forsinkelser.

Presisjon og funksjon

Høyhastighets-autofokussystemet (AF) som er innebygget i E-M1 Mark II er utviklet for å presist fange raske bevegelser. Takket være en rekke avanserte funksjoner har du oversikt over motivet ditt hele tiden.

 • 121 punkter med krysstype

  Flere er bedre, spesielt når en behøver følgeinformasjon som en kan stole på. Derfor bruker E-M1 Mark II On-Chip Phase Detection AF, et utrolig krysstypeoppsett med 121 punkter.

  Krysstypesensor (registrerer både vertikale og horisontale linjer)

 • Subject Tracking Cluster-skjerm

  Takket være en klynge av sporingsfelter som blir vist direkte på skjermen, gjør den nye Subject Tracking Cluster-skjermen det enklere enn noensinne å fokusere på motiver i bevegelse under AF-sporing.

 • AF Target-modus

  Med AF Target-modusen kan du få de presise, profesjonelle resultatene du forventer enklere og raskere enn noensinne. I både S-AF og C-AF-opptaksmodusene fokuserer AF-målmodusen mer nøyaktig på motivet, for å få det beste ut av handlingen. I makrofotografering er for eksempel Small AF Target spesialdesignet for presis fokusering på små gjenstander når du tar nærbilder av naturens skapninger. Bare fem nøkkelalternativer og én enkelt handlingsknapp gjør at du får de eksakte bildene du vil ha raskt, med AF Target-modusen.

Mobilitet og pålitelighet

Når du dokumenterer neste prosjekt eller reiser gjennom forbløffende landskap, vil
E-M1 Mark II sørge for at du kan ta gode bilder på en komfortabel måte. Det har lav vekt, værbestandig konstruksjon og et avansert batteri som er perfekt for ethvert fotooppdrag.

 • Kompakt størrelse

  Selv med superteleobjektivet M.ZUIKO Pro på, er E-M1 Mark II mer kompakt og veier mindre enn DSLR-kameraer, og gjør dermed håndholdt fotografering lettvint.

 • Batterilevetid:
  440 bilder

  Ladetid:
  2 timer

  Lang batteritid

  Ikke gå glipp av det helt spesielle bildet. Det nye Li-Ion-batteriet gir flere bilder med E-M1 Mark II, og betraktelig raskere ladetid. En prosentvisning informerer deg om batterinivået.

Robust konstruksjon

Et smart forseglingssystem gjør E-M1 Mark II sprutesikkert, støvsikkert og frysesikkert ned til -10 °C. Dermed kan du fortsette å ta bilder i all slags vær og alle omgivelser.

Enestående bildekvalitet

E-M1 Mark II er stappfull av teknologi. I det lille systemkameraet befinner det seg en ny 20M Live View MOS-sensor og den nyeste TruePic VIII-bildeprosessoren, laget med anerkjent OLYMPUS-konstruksjon. Disse teknologiene er rundet av med funksjoner som gir kinolignende og klare stillbilder og videoer.

 • 20,4 M Live MOS-sensor og 50 M High Res

  Denne nye høyhastighetssensoren har lavt strømforbruk, forbedrer pikseloptikken og gir bedre nyanser og bildekvalitet, også for fotografering med høy ISO. Dette blir komplementert av det anti-reflekterende AR-belegget, som reduserer lysskjær og dobbeltkonturer på sensoren. For enda høyere oppløsning finnes 50M High Res Shot, hvor åtte bilder blir kombinert for å generere ett bilde med oppløsning som tilsvarer 50 megapiksler.

 • TruePic VIII-bildeprosessor

  E-M1 Mark II er utstyrt med den nye bildeprosessoren TruePic VIII, med et dobbelt firekjernet system og dedikert AF-prosessering. Sammen med 20 M Live MOS-sensoren utgjør disse drivkraften bak den forbløffende autofokushastigheten og bildestabiliseringen.

 • OM-D Movie 4K-opptak

  E-M1 Mark II er kompatibelt med 4K (3840 x 2160) og C4K (4096 x 2160), noe som gjør det ideelt for filmproduksjon. Med et alternativ mellom 30P eller 24P bildefrekvens, med maksimal bithastighet på 237 Mbps, kan du ta opp i digital kinostandard for 4K.

 • 5-akset bildestabilisering

  Bildestabiliseringsmekanismen er utviklet fra bunnen av for E-M1 Mark II og gir opptil 6,5 lukkertrinn med korreksjonsytelse* for pålitelig kompensasjon ved håndbevegelser. Dette revolusjonerende IS-systemet er en perfekt match med videoevnene i E-M1 Mark II og gjør det ideelt for håndholdt fotografering i all slags lys, så vel som håndholdt filming.

  *Sammen med M.ZUIKO Digital ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO

Flere egenskaper

 • Stille lukkermodus

  Lukkerstøy og elektroniske lyder kan nå fjernes for helt stille opptak og lar deg fange dyreliv, som for eksempel fugler, uten å lage lyd.

 • Bracketing og fokusstabling

  Disse funksjonene er spesielt nyttig til makrofotografering og lar deg ta flere bilder av samme motiv og deretter stable dem for å lage ett enkelt bilde med kant-til-kant-skarphet.*

 • Live Composite- og Live Bulb-modus

  Ta vakre bilder om natten og i lav belysning med Live Composite-modus. Her kan du faktisk se bildesammensetningen på skjermen mens bildet tas, noe som gir deg total frihet til å eksponere bildene dine i lav belysning.

 • OLYMPUS Capture

  OLYMPUS Capture har blitt utviklet for å gi sømløs og sammenhengende fotografering for profesjonelle. Bildene blir enkelt overført via den splitter nye USB 3.0 Type C-porten fra E-M1 Mark II til PC eller Mac.

E-M1 Mark II og E-M1X

Sjekk ut hvordan E-M1 Mark II og E-M1X sikrer full action på det høyeste avspillingsnivået. Sammenlign deres funksjoner på en egen dedikert nettside og ta det riktige valget for deg.

Spesifikasjoner for OM-D E-M1 Mark II

 • Omd camera front
Vis flere spesifikasjoner
 • test-and-wow

  Test nå

  Utforsk kameraer og finn din lokale forhandler.

  Lær mer
   
   
  test-and-wow

  Test nå

  Utforsk kameraer og finn din lokale forhandler.

  Lær mer
   
   
 • storelocator

  Finn en forhandler

  Foretrekker du personlig service? Finn raskt den nærmeste OLYMPUS-forhandleren, hvor som helst i verden.

  Finn forhandler
   
   
 • cart

  Kjøp online

  Enkel og praktisk handel 24/7 – kjøp ditt nye OLYMPUS-produkt i vår nettbutikk i dag.

  Kjøp online
   
   

MyOLYMPUS nyhetsbrev

Vær den første til å motta nyheter og forbedre opplevelsen din med OLYMPUS.

Kundestøtte

Velg saken du behøver støtte til i listen nedenfor.