Mobilversjon Skjul

Du bruker nettstedet med Internet Explorer 6. Denne nettleseren er nå utdatert.
For sikrere, mer pålitelig surfing det anbefales at du oppgraderer nettleseren til en av disse nettleserne:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

E‑M10 MARK IV

FOTOGRAFER. DEL. INSPIRER.
  • Lett, portabel, enkel å bruke
  • For selfier: berøringsskjerm som kan vippes ned
  • Bildekvalitet som blir misunt

Din nye selfietaker

Løft dine digitale historier og selfiepositurer et hakk – med Olympus E-M10 Mark IV. For å fange deg selv i selvportrettmodus: vipp ned berøringsskjermen, posér og trykk for å fotografere. Ett sekunds forsinkelse sikrer at ansiktet ditt er i sentrum, ikke hånden din.

Magiske kunstfiltre

Når du vil gjøre et inntrykk (eller, la oss være ærlige, et Instagram-innlegg verdt mange likes) vrir du bryteren til ART-modus. Velg mellom 16 kunstfiltre, som det nå justerbare Pop Art-filteret og Soft Focus-filteret, for å sørge for at kreativiteten flommer. For den presise looken du ønsker deg kan du fintune bildefilterets nivåer slik du ønsker på berøringsskjermen på kameraet – før du tar bildet.

En nostalgisk touch

Det nyeste kunstfilteret, Instant Film, legger diskret, men tydelig til en vintage touch på ethvert bilde. Bruk det med eller uten blits for å oppnå forskjellige effekter.

Sett scenen

Ingen scener eller motiver er like. SCN-modus gjør at du slipper å gjette innstillinger ved å optimalisere dem for mange ulike motiver, fra landskap og portrett til stearinlys. Resultatet: Perfekte bilder hver eneste gang.

Nytt for SCN: Panorama

Fjellene. Stranden. Et slående bylandskap. Bytt til Panorama-modus for utsiktsbilder med en helt utrolig bildekvalitet. Hold nede lukkerknappen på Olympus E-M10 Mark IV, akkurat som på en smarttelefon, og flytt kameraet vannrett eller loddrett. Det er alt!

Hjemmelagde 4k-videoer

Ikke bare ta opp spennende opplevelser, lag en slående håndholdt 4k-video med ditt talentfulle 4k-digitalkamera. E-M10 Mark IV lar deg fange minner og øyeblikk som høyoppløste videoer. Når det er nødvendig slår 5-aksers bildestabilisering inn. Den holder bildene sylskarpe og skjelvefrie – selv ved filming i bevegelse.

Hysj, Stillemodus

For øyeblikk du vil fange for alltid, uten å tiltrekke deg oppmerksomhet når de skjer: Stillemodus. Den slår av alle kameralyder – slik at du kan fotografere løs. Og beholde freden og roen.

Presis og i fokus – sporing

Enten du er ute i løypene eller på veien, sørger sporing av sekvensfotografering på E-M10 Mark IV for at du kan fange flere bilder på en perfekt måte. Ved hjelp av en raffinert algoritme låser det kompakte digitalkameraet seg på motivet og følger det, mens det refokuserer for hver eksponering. For sekvensielle eksponeringer med opptil seks eksponeringer per sekund.

Detaljer på et splittsekund – lås sekvensfotografering

Vet du hvor det er action? Fang den ved å låse sekvensfotografering på E-M10 Mark IV. Autofokus med høy hastighet sørger for at du aldri går glipp av et splittsekund. Den lar deg fotografere opptil 15 bilder per sekund. Etter å ha autofokusert én gang.

Autofokus med forbedret ansiktsprioritet og øyeprioritet

Neste generasjon autofokus med ansiktsprioritet og øyeprioritet finner ansikter og øyne mens du fotograferer, og autofokuserer på dem. For perfekte portrettbilder hver eneste gang.

Over Wi-Fi og Bluetooth

Del bilder umiddelbart med mer gjennom E-M10 Mark IVs innebygde Wi-Fi-kameratilkobling. Aktiver Bluetooth rask og enkelt for å koble sømløst til smarttelefonen din. Bildeimport som alltid er på lar deg dele bildene dine i sosiale medier raskt og enkelt. Bare last ned den brukervennlige OI.Share-appen på smarttelefonen din.

OI. Share App >

Klikk fra avstand

Både Wi-Fi og Bluetooth gir deg en fleksibel måte å fjernstyre bildeopptaket på. Med Wi-Fi er det Live View Fjernkontroll. Eller du kan bruke den batterisparende Bluetooth-kamerafjernkontrollen kjent som en trådløs utløserknapp.

OI. Share App >

Slik gjør du det-veiledninger

Nysgjerrig, men uerfaren? Inne i OI.Share-appen finner du en rekke nyttige veiledninger som forklarer alt du trenger å vite om E-M10 Mark IV. Sjekk dem ut for å finne ut mer om å navigere gjennom nye eller ukjente funksjoner. Og begynn å fange utrolige bilder før du vet ordet av det.

OI. Share App >
Dette vil kanskje også interessere?