Mobilversjon Skjul

Du bruker nettstedet med Internet Explorer 6. Denne nettleseren er nå utdatert.
For sikrere, mer pålitelig surfing det anbefales at du oppgraderer nettleseren til en av disse nettleserne:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

OM-D E-M10 Mark II
POWER TO CREATE

 •    
 • *Kun kamerahus med batteri og minnekort.

  Lite, lett og klassisk design

  E-M10 Mark II er liten, lett og ergonomisk kompromissløs. Et kamera som passer din personlige stil, og som er den perfekte følgesvennen uansett hvor du er. Selv om E-M10 Mark II har en imponerende byggekvalitet i metall, så veier det kun 390 g*. Dermed vil det aldri være upraktisk når du er på farten. Dette vakre og klassiske kameraet har den seneste teknologien for de beste bildene.

 • Ambassadør: Thomas Leuthard

  Fem-aksers bildestabilisering

  Perfekte bilder i lite lys og på farten. Alltid fri for bevegelsesuskarpheter uansett situasjon takket være
  E-M10 Mark IIs kraftige fem-aksers bildestabiliseringsteknologi (IS). Dermed kan du ta fantastiske og sylskarpe bilder i høy kvalitet uansett hvor du er. OLYMPUS' kraftige, fem-aksers bildestabiliseringsteknologi er innebygd i kameraet for et mer effektivt og lettere system.

 • Bildet ovenfor er kun illustrasjon

  Innebygd Wi-Fi

  E-M10 Mark II gjør bildedeling enkelt. Last opp bildene dine på et øyeblikk til smarttelefonen din med OLYMPUS Image Share (OI.Share), og del dem med venner og familie. Med
  innebygd Wi-Fi kan du kontrollere en hel rekke innstillinger uten å måtte røre kameraet. Som for eksempel ved bruk av stativ hvor fjernutløsing av lukkeren er nødvendig, når kameraet er utenfor rekkevidde, eller i ekstreme omgivelser.

 •  
  Liten og lett
 •  
  Fem-aksers
 •  
  Wi-Fi
 • E-M10 Mark II
  LIMITED EDITION

  Fox Brown

  Et sofistikert
  uttrykk

  Her er et nytt stilnivå: E-M10 Mark II Limited Edition. Med skinndetaljer i Fox Brown er dette et ekslusivt OM-D du kan ha med deg over alt for å uttrykke din personlige stil. Kameraet kommer med en matchende eksklusiv lærstropp og et sølvfarget objektivdeksel som prikken over i’en. Kun 3500 eksemplarer er tilgjengelige – så dette vil bli et ettertraktet kamera.

   

  Kun 3500 tilgjengelig i verden

  SØLVFARGET OBJEKTIVDEKSEL

  EKSLUSIV LÆRSTROPP

Funksjoner

 • Enestående OM-D-kvalitet

  Opplev den eksepsjonelle oppløsningen og de forbløffende detaljene som fanges opp av OLYMPUS Micro Four Thirds-sensoren og den avanserte bildeteknologien som rivaliserer digitale speilreflekskameraer. Sammen med dets kraftige bildestabilisator, får denne teknologien frem det beste i hvert M.ZUIKO-objektiv og leverer inspirerende og skarpe bilder eller videoer. Prøv E-M10 Mark II, og bli forbløffet av bildekvaliteten!

  Visjonær: Andreas Wonisch

 • ELEKTRONISK SØKER

  Enda enklere bildekomponering: den elektroniske OLED-søkeren har imponerende 2,36 m punkter for ultraskarp bildekomposisjon av hele motivet, pluss oversikt over alle innstillinger i sanntid. Alle detaljer og kontroller du måtte trenger for å bringe frem det beste i fotograferingen din.

  2,36

  Millioner punkter

  OLED EVF

 • Stor variasjon i objektivutvalget

  Et bredt utvalg av gode objektiver med enestående optiske elementer komplimenterer E-M10 Mark II perfekt i både stil og ytelse. Fra makro til telefoto til vidvinkel til fisheye. Skaff deg akkurat det objektivet du måtte ønske deg.

  Mer enn

  40

  Micro Four Thirds-objektiver

 • 4K Time Lapse

  Bruk Time Lapse-modusen til å skape en serie med bilder over tid som kan rekompileres til en 4K-film hvor det ser ut som tiden går raskere. Skap fantastiske filmer med briljante detaljer. Alle typer motiver, inkludert landskap, natur, urbane og industrielle omgivelser og mye mer gjør seg perfekt i magisk 4K Time Lapse!

  Time Lapse

 • Sakte film

  Med multi frame rate filmopptak som matcher enhver standard, gir E-M10 Mark II superjevn avspilling i sakte film (4x) som er rik på detaljer ved filming av motiver i høy fart.

  Sakte film (VGA)

Flere funksjoner

AF Targeting Pad

For intuitiv fokusering mens du ser gjennom søkeren, kan du endre autofokusmålet til motivet ditt ved å bruke fingeren din på touchskjermen på baksiden av kameraet. Berør skjermen og flytt AF-punktet dit du vil ha det samtidig som du følger med på handlingen i søkeren.

Fokusinndeling

I denne modusen tar E-M10 Mark II flere bilder, hvert med ulike fokusinnstillinger. Dette er spesielt nyttig for nærbilder og bedre macrofotografi.

Innebygd blitz

E-M10 Mark II sin kraftige, innebygde blitz gir deg ekstra fleksibilitet til å ta vakre bilder uansett forhold, og den gjør at du kan reise med minimalt med utstyr.

Stille lukkermodus

Nå kan du befinne deg midt i handlingen uten å være midtpunkt for all oppmerksomhet. Stille lukkermodus sørger for at lukkerknappen ikke lager lyd når den trykkes inn, for perfekt og lydløs fotografering.

Live Composite-modus

Ta vakre bilder om natten og i lav belysning med Live Composite-modus. Her kan du faktisk se bildesammensetningen på skjermen mens bildet tas, noe som gir deg total frihet til å eksponere bildene dine i lav belysning.

Spesifikasjoner for OM-D E-M10 Mark II

 • Omd camera front 83, 1 mm 46,7 mm 119,5 mm
Vis flere spesifikasjoner
Alt utstyret du behøver.

Fang dine kreative ideer enkelt med et utvalg av fremragende ZUIKO objektiver og OLYMPUS kvalitetstilbehør. De gir deg allsidigheten du trenger for å ta fotograferingen til neste nivå.

Utvalg av kvalitetsobjektiver.

Fra makro til vidvinkel til telefoto – OLYMPUS har et objektiv for hver kreative visjon.

Utvalg av ekstrautstyr.

Bedre bilder, filmer og opplevelse med ditt OM-D med ekstrautstyr for alle stilarter.

Dette vil kanskje også interessere?
 • test-and-wow

  Test nå

  Utforsk kameraer og finn din lokale forhandler.

  Lær mer
   
   
  test-and-wow

  Test nå

  Utforsk kameraer og finn din lokale forhandler.

  Lær mer
   
   
 • storelocator

  Finn en forhandler

  Foretrekker du personlig service? Finn raskt den nærmeste OM Digital Solutions-forhandleren, hvor som helst i verden.

  Finn forhandler
   
   
 • cart

  Kjøp online

  Enkel og praktisk handel 24/7 – kjøp ditt nye OLYMPUS-produkt i vår nettbutikk i dag.

  Kjøp online
   
   

Utvid produktgarantien din

Bli med i MyOLYMPUS og utvid garantien på utvalgte registrerte produkter.

Registrer deg nå
 
 

Kundestøtte

Velg saken du behøver støtte til i listen nedenfor.