Du bruker nettstedet med Internet Explorer 6. Denne nettleseren er nå utdatert.
For sikrere, mer pålitelig surfing det anbefales at du oppgraderer nettleseren til en av disse nettleserne:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

om_n_silver
om_n_black
 
 

E-M10: Liten størrelse – høy ytelse

Det nye E-M10 er et superslankt, vakkert designet og lett systemkamera som gir enestående valuta for pengene med best ytelse i sin klasse. Et Micro Four Thirds-kamera utstyrt med avanserte teknologier: Stor elektronisk søker, bildestabilisering med høy ytelse over tre akser og rask autofokus. Det har også innebygd blits og Wi-Fi. E-M10 slår DSLR-kameraer både i størrelse og bilderesultater!

 •  

  TA MED OVERALT-STØRRELSE

 •  

  ØKER KREATIVITETEN

 •  

  GLIMRENDE DESIGN

E-M10 Limited Eedition-sett

Noe helt spesielt

Opplev hvordan det føles å holde rundt førsteklasses materialer med en farge som passer din personlige stil. E-M10 Limited Edition-settet*, med det ultraslanke pannekake-zoomobjektivet, er alt du trenger og mer til. Matchende ekte lærstropp og objektivdeksel viser at dette settet er noe helt spesielt.

Kjøp nå
 
 
OM-D E-M10 + OBJEKTIV OBJEKTIVDEKSEL LÆRSTROPP
 
     

* Limited Edition-settet er ikke tilgjengelig i alle land. Kontakt din forhandler for nærmere opplysninger.

 

... og brukerne er også enige

Thomas Leuthard

Thomas Leuthard

Hvis du ikke har et OM-D enda, er dette tidspunktet for å skaffe et E-M10.

Les mer
Steve Huff

Steve Huff

Som jeg ser har de nyeste Olympus-husene har blitt så spesielle fordi de gir deg alt du trenger på en virkelilg bra måte, uten å gå på kompromiss med noe.

Les mer
Mirrorlessons

Mirrorlessons

Jeg likker hvor villige Olympus er til å utvide OM-D-linjen, fordi den har fått mye god omtale blant fotografene.

Les mer

E-M10-funksjoner du vil like!

E-M10s glimrende elektroniske søker: Gå nærmere bildet

Les mer
 
 

E-M10: Få mest mulig ut av fotografering med lite lys og Full HD-filmer

Les mer
 
 

E-M10 har WiFi i kameraet, noe som gjør en rekke kontroller fra smarttelefonen tilgjengelig.

Les mer
 
 

Med det superraske autofokussystemet går du aldri glipp av et bilde!

Les mer
 
 

Kombiner flere bilder for å skape ett fantastisk bilde!

Les mer
 
 

E-M10s glimrende elektroniske søker: Gå nærmere bildet

Ta kontroll over fotograferingen og fordyp deg i det du ser. E-M10s elektroniske søker sikrer naturlige lysnivåer, slik at det blir enklere å komponere motivet, spesielt i solskinn og i forhold med lite lys. Sjekk og still inn alle funksjonene som er nødvendig for å ta bilder. Du kan til og med velge det beste sideforholdet for bildet samt se gjennom bildene uten å løfte blikket fra EVF.

Se resultatet av et kunstfilter eller en kreativ effekt på motivet før du tar det endelige bildet

 

E-M10: Få mest mulig ut av fotografering med lite lys og Full HD-filmer

Flott for all håndholdt fotografering: E-M10s innebygde bildestabiliseringssystem over tre akser. Perfekt til fotografering med lite lys. Nå kan du få mye ut av atmosfæriske forhold med lite lys og glede deg over skarpe bilder! Siden bildestabiliseringssystemet er innebygd i E-M10, fungerer det også sammen med det omfattende utvalget av Olympus-objektiver. Både stillbilder og filmer i Full HD har stor nytte av det: E-M10 IS-systemet korrigerer automatisk uønsket bevegelse og minimerer uskarphet eller risting for jevnt resultat av høy kvalitet. Gled deg over hvor lett og praktisk E-M10 er - du slipper å drasse på kamerastativet!

E-M10 har WiFi i kameraet, noe som gjør en rekke kontroller fra smarttelefonen tilgjengelig.

Ta full kontroll over fotograferingen med smarttelefonen! Nå kan du justere blenderåpninger, lukkertider og andre innstillinger, bytte mellom opptaksmoduser og se og ta Live Bulb-bilder direkte fra skjermen på telefonen for å eliminere kamerabevegelse. Med det nye superkompakte objektivet M.ZUIKO DIGITAL ED 1:3,5-5,6 EZ 14 - 42 mm kan du til og med zoome inn og ut med smarttelefonen! Bruk bildedelingsappen fra Olympus til å importere bilder tatt med E-M10 til smarttelefonen, og del dem direkte med familie og venner på sosiale nettverk. Du kan også geotagge bildene med smarttelefonen.

Med det superraske autofokussystemet går du aldri glipp av et bilde!

FAST AF er et superraskt AF-system med høy presisjon som dekker alle bildetakingsbehov. Det gir deg full kontroll over superrask fokusering, du kan til og med velge fokuseringsområdet for svært små motiver – bare ved å berøre skjermen på baksiden. Dette utrolige autofokussystemet sikrer også perfekt sporing av motiver i bevegelse, og gjør det enklere enn noen sinne å ta actionbilder! Nå kan du ta serier på opptil 8 bilder per sekund med E-M10.

Kombiner flere bilder for å skape ett fantastisk bilde!

Bruk funksjonen for direkte sammensetting til å sette sammen flere bilder med lang eksponering for å skape ett fantastisk bilde! E-M10s smarte modus for direkte sammensetting bruker spesielt utviklet teknologi for lysstyrkekontroll til å eliminere gjettingen ved flerbildefotografering. Forhåndsvis resultatet før du tar bildet for å bestemme eksponeringstall og intervall for å gjøre det enda mer lettvint.

Live Bulb

Med den revolusjonerende Live Bulb-funksjonen fra Olympus kan du ta lange eksponeringer og faktisk se bildet mens det fremkalles på berøringsskjermen og i søkeren! Passer til alle slags dramatiske bilder med lite lys. Du sparer all prøvingen og feilingen du vanligvis må gjøre!

Innebygd blits

I E-M10 har vi bygd inn en blits for å dekke lysbehovene dine når du er på farten. Med innebygd blits vil du aldri gå glipp av et bilde på grunn av dårlig lys. Perfekt til spesialeffekter, utfyllingsblits ved reisefotografering, portrettbilder og mye annet.

3-tommers skjerm

Den 3-tommers kraftige LCD-berøringsskjermen på 1037k punkter kan vippes, og gir deg en mye klarere og videre synsvinkel når du tar opp og spiller av stillbilder og filmer. Vipp skjermen for enkelt å ta høye og lave bilder. Fokuser og ta bilde ved å berøre skjermen med én finger!

Photo Story og kunstfiltre

Fang øyeblikket med Photo Story! Ta flere ulike bilder av et motiv fra ulike vinkler, og kombiner dem for å lage én komposisjon. Lek deg med ulike effekter ved å legge til ett av E-M10s mange kunstfiltre for å forbedre bildene med din egen kreativitet.

Bilde- og filmopptak

Ta bilder samtidig som du spiller inn en film i Full HD. E-M10 støtter full høydefinisjon (1920 x 1080 piksler) for varkrere filmer. Dette filmopptaket i Full HD 1080 i MPEG4-format er forbedret ytterligere med stereolyd og bildestabilisering over tre akser.

 • test-and-wow

  Test nå

  Utforsk kameraer og finn din lokale forhandler.

  Lær mer
   
   
 • storelocator

  Finn en forhandler

  Foretrekker du personlig service? Finn raskt den nærmeste OLYMPUS-forhandleren, hvor som helst i verden.

  Finn forhandler
   
   
 • cart

  Kjøp online

  Enkel og praktisk handel 24/7 – kjøp ditt nye OLYMPUS-produkt i vår nettbutikk i dag.

  Kjøp online
   
   
Utvid produktgarantien din

Bli med i MyOLYMPUS og utvid garantien på utvalgte registrerte produkter.

Registrer deg nå
 
 
Kundestøtte

Velg saken du behøver støtte til i listen nedenfor.

Følg oss

våre utmerkelser :

Dette vil kanskje også interessere?