Du bruker nettstedet med Internet Explorer 6. Denne nettleseren er nå utdatert.
For sikrere, mer pålitelig surfing det anbefales at du oppgraderer nettleseren til en av disse nettleserne:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Utforsk
 
 

Det mest avanserte alt-i-ett kompakte digitalkamera

 •  
 • "Jeg bare elsker det elegante lær-strukturerte grepet. Supertynt og lett som det er, er STYLUS 1s perfekt for turene mine til utrolige severdigheter rundt om i verden."

  En sammensmelting av den berømte bildestilen til OM-D og det ultimate i.ZUIKO DIGITAL-objektivet – det er den nye STYLUS 1s. Det kompakte designet er bare 56,5 mm tynt, men samtidig er kameraet fullpakket med hele spekteret av må-ha funksjoner for bemerkelsesverdige bilder, selv med lav belysning. Slik som høyeffekt-objektivet som har en konstant lyssterk blenderåpning på 1:2,8 med 10,7x optisk zoom. Det fungerer sømløst med den store 1/1,7 tommers BSI CMOS-sensoren, som gir deg den kvaliteten du forventer fra OLYMPUS.

   

  99.0mm

  Ultratynn design

  28–28mm

  Høyoppløselig zoom

  1:2.8

  Fast blenderåpning

 • "Jeg liker å ha full kontroll over motivet og sluttresultatet. STYLUS 1s gir meg fullstendig frihet til å slippe fantasien løs."

  På STYLUS 1s, går pro-stil hånd i hånd med intuitiv bildetaking. Dette kompakte digitalkameraet kombinerer autentiske manuelle innstillinger med avansert D-SLR-aktig håndtering og fleksibilitet med rask brukervennlighet, for å gi deg trygghet ved hvert trykk på lukkerknappen. STYLUS 1s fungerer også som et videokamera for å filme øyeblikk og minnesmerker som personlige filmer.

 • "Takket være at det er fullpakket med en hel rekke avanserte funksjoner, har STYLUS 1s alt jeg noensinne kunne ønske fra et kamera for å fange unike øyeblikk."

  STYLUS 1s leverer den absolutt høyeste bilde-ytelsen for et kompakt digitalkamera i denne klassen. Den konstant lyssterke blenderåpningen på 1:2,8 og 10,7x zoomobjektiv komplementerer avanserte teknologier. Resultatet er supre minner som varer livet ut. Selv med vanskelige lysforhold og på lange avstander, får du skarpe bilder – raskt, og uten å måtte bære på ekstra tilbehør.

 •  
  Ultratynn og elegant
 •  
  Total brukervennlighet
 •  
  Høyeste ytelse

STYLUS 1s' må-ha egenskaper

 • Superklar linse

  Gled deg over veldig presise og klare bilder med en fast blenderåpning på 1:2,8 gjennom hele zoom-området. Du kan forsterke motivet med en vakker defokusering, som gir deg unik frihet til å være kreativ med STYLUS 1s. Gjør motivet ditt til et bilde med akkurat den skjønnheten du er ute etter, og i akkurat det øyeblikket du ønsker.

 • HYBRID KONTROLLRING

  Med hybrid kontrollringen på STYLUS 1s, har du både analog og digital bruk på et blunk. Bare sett de innstillingene du bruker oftest til ringen eller undertasten på toppen av kameraet. Da kan du raskt justere innstillinger uten å ta øyet vekk fra motivet - akkurat som en pro. I tillegg er det en praktisk zoom-hendel som sørger for effektiv kontroll mens du bruker venstrehånden til å holde kameraet.

 • Presist elektronisk søkeokular

  Dediker deg selv til å ta bilder uten å ta øyet vekk fra motivet. Med en høy oppløsning og superrask respons, viser den store EVF-en små endringer umiddelbart og med perfekt presisjon. Den automatiske backlight-kontrollen gir deg en nøyaktig gjengivelse av motivet for enda mer gripende resultater. Enda et høydepunkt: STYLUS 1s oppdager øyet ditt bak søkeokularet og skrur av skjermvisningen på den vridbare LCD-skjermen.

 • WiFi-kontroll og deling

  Bare trykk på WiFi-ikonet på smarttelefonen din, og start OI.Share-appen for å koble STYLUS 1s til telefonen din – og bruk trådløs kontroll. Se motivet på smarttelefonen og bruk avløseren med ett enkelt trykk. Siden bilder kan overføres til smarttelefonen umiddelbart, kan du dele dem med venner og familie med en gang. Uansett hvor i verden du befinner deg.

  Bildet på venstre side er kun ment å være en illustrasjon.

Flere egenskaper
 • 3″ skråstillingsdisplay

  Med en oppløsning på mer enn 1,04 millioner punkter, har displayet også en vippmekanisme som gjør at du komfortabelt kan gjøre opptak med uvanlige perspektiver, slik som ekstremt store og små vinkler.

 • Berørings-AF-lukker

  Den hurtigreagerende berøringsskjermen gjør at du kan fokusere og ta bilde på et brøkdels sekund - alt med fingerspissen. Så du kan ta opp all perfeksjon i et flyktig øyeblikk.

 • 11 Kunstfiltre

  Slipp løs de kreative sidene dine: Lek med forskjellige effekter ved å legge til et av 11 kunstfiltre, og 5 Kunsteffekter til stillbildene og filmene dine for enda mer kunstnerisk inntrykk.

 • Bildehistorie

  Forbedre opptakene med din egen kreativitet: Fortell en historie med bildene dine gjennom å kombinere flere opptak i en enkelt, collage-lignende komposisjon.

 • Filmer med fullstendig HD

  Vil du lage filmer som virkelig imponerer? Med det nye STYLUS 1s kan du bero deg på briljant bildekvalitet i filmene dine, pluss vakker stereo-lyd og en masse kreative effekter.

 • Ekstra eksponeringskontroll

  Takket være et innebygd ND-filter kan du innstille eksponeringstiden for å å få mest mulig ut av motivet.

 • Liker du RAW?

  Det burde du - det betyr at du ikke mister noe av den gode bildekvaliteten når du lagrer eller tar utskrift av bildene dine.

 • Enkelt å bruke

  Kraftig nok for ambisiøse fotografer, men STYLUS 1s er også enkel å håndtere for nybegynnere, med Live Guide og iAuto som viser veien.

 • Intervallopptak og Time-Lapse-film

  Intervallopptak kombinert med Time-Lapse-film lar deg fange soloppgangen eller unike actionøyeblikk som film med en spesiell time-lapse-effekt.

 • Small AF Target

  Opplev enda mer presis fokusering på spesifikke områder eller motiver. Velg fra All Targets, Single Target, Group Target og Small AF Target for å matche forholdene og fotostilen din.

Spesifikasjoner for STYLUS 1s

 • 87mm 56,5mm 116,2mm
 • test-and-wow

  Test nå

  Utforsk kameraer og finn din lokale forhandler.

  Lær mer
   
   
 • storelocator

  Finn en forhandler

  Foretrekker du personlig service? Finn raskt den nærmeste OLYMPUS-forhandleren, hvor som helst i verden.

  Finn forhandler
   
   
 • cart

  Kjøp online

  Enkel og praktisk handel 24/7 – kjøp ditt nye OLYMPUS-produkt i vår nettbutikk i dag.

  Kjøp online
   
   
Utvid produktgarantien din

Bli med i MyOLYMPUS og utvid garantien på utvalgte registrerte produkter.

Registrer deg nå
 
 
Kundestøtte

Velg saken du behøver støtte til i listen nedenfor.

Følg oss