Mobilversjon Skjul

Du bruker nettstedet med Internet Explorer 6. Denne nettleseren er nå utdatert.
For sikrere, mer pålitelig surfing det anbefales at du oppgraderer nettleseren til en av disse nettleserne:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

MONOCULAR I

Monocular i: Den kompakte løsningen for forstørrelse uansett hvor
 • 6x forstørrelse i fantastisk kvalitet
 • Elegant og kompakt design som passer alle lommer
 • Vannsikker / Kondenssikker / Smussikker
 • Teater

  Denne stilige modellen i beige og hvitt kan du stolt ta med deg i teateret, på revy eller andre arrangementer, og gir deg fantastiske resultater med 6x forstørrelse. Du vil nyte godt av rask og enkel bruk, takket være glidende fokusering som gjør at du raskt kan fokusere på det du ønsker å se.

 • Museum

  Svært kompakte dimensjoner på bare 87x38x25mm (LxBxH) betyr at den lett får plass i selv små vesker eller jakkelommer, og er klar for bruk på et blunk. Med en vekt på kun 70 gr., er dette den perfekte følgesvennen for å utforske museer uten å måtte ha med deg tunge accessoirer.

 • Konsert

  Krystallklar visning garanteres uansett situasjon takket være 16 mm linsesystemet i svært høy kvalitet. Huset er fylt med nitrogengass for å forhindre kondensering – noe som betyr at Monocular i-brukere vil kunne nyte perfekt visning i konsertsalen lenge før andre uten denne nyttige funksjonen. Ettersom den er vanntett, kan du nyte godt av den selv når det regner under utendørskonserter.

 • Universitet

  Med dette nye produktet behøver du ikke lenger bekymre deg for å finne en god plass på foredrag, store presentasjoner eller seminarer. Med 6x forstørrelse vil du kunne lese og se alle detaljer, selv på store avstander.

Med den nye Monocular i gir OM Digital Solutions deg løsningen for forstørrelse av fjerne objekter med ett øye.

Dette nye produktet skaper todimensjonale bilder og er uslåelig på størrelse samtidig som du får same forstørrelsesnivå og klarhet som med vanlige kikkerter.

Den nye Monocular i handler om størrelse. Volum og vekt er rundt halvparten av vanlige kikkerter. Enten det er i operaen, på kunstutstilling eller seminar, er denne stilige modellen den optimale løsningen for alle som ønsker 6x forstørrelse lett tilgjengelig (uten å måte ha med seg en betydelig tyngre og større kikkert).

Les mer