Mobilversjon Skjul

Du bruker nettstedet med Internet Explorer 6. Denne nettleseren er nå utdatert.
For sikrere, mer pålitelig surfing det anbefales at du oppgraderer nettleseren til en av disse nettleserne:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

Del lidenskapen din

OLYMPUS PEN E-PL8
 •    
Begjærets </br>design

Bare må ha det!

På utkikk etter inspirasjon? La det nye OLYMPUS PEN E-PL8 inspirere deg. I stilig bruntone, lekkert hvitt eller elegant sort er dette et digitalkamera du bare må ha i år! Moderne design møter funksjonalitet, med klassiske linjer og lærtoneoverflater som fremhever høykvalitetsmetallet som får E-PL8 til å glitre, akkurat som deg. Stropper fra vår Fashion Accessory Collection som matcher kameraets farge gjør dette proffkameraet til noe du vil elske, og andre vil ha.

Begjærets
design

Uttrykk deg selv

Uttrykk deg selv

Vi elsker selfies! Men som alle som noensinne har forsøkt å ta et bra bilde vet, selfies er en kunst og vanskelig å få til skikkelig. Med det nye OLYMPUS PEN E-PL8 vil alle selvportrettene dine se fantastiske ut fra første trykk på utløserknappen. Vipp ut berøringsskjermen og kameraet bytter automatisk til selfie-modus. Heisann vakring, ha det bra yogastillinger!

Nå er det lettere enn noen gang å ta bilder av dagens antrekk. Koble dette fantastiske kompakte kameraet til en smarttelefon, og vipps har du den flotte fotoassistenten våre PEN-fantaster alltid har drømt om!

Selfieoppgradering

Lev ut lidenskapen

Mykt lys som kjærtegner nøye oppsatte gjenstander: kaffekruset blir kunst, matretter som er så spesielle at du bare må dele dem med PEN Generation og resten av verden. Med OLYMPUS PEN E-PL8 kan du leve ut lidenskapen din for å fanger og dele de magiske øyeblikkene. En rekke PEN-innlegg viser deg hvordan. Bruk kunstfiltre for å inspirere din egen kreativitet og gi bildene dine en spesiell stemning. Nå er lettere enn noen sinne å velge riktig filter fordi du ser de i sanntid.

Selfieoppgradering

Utvid kreativiteten

Utvid kreativiteten

SLÅR HJERTET DITT FOR MOTE OG LIVSSTIL?

La deg inspirere og start din egen kreative reise med PEN.

Uansett om du vil styrke profilen din på sosiale medier, forbedre fotograferingsferdighetene dine eller finne ut mer om systemet vårt, har vi det rette innholdet for deg.

Oppdag  
Bevegelse er liv

Bevegelse er liv

Noen ganger sier et bilde mer enn tusen ord. Og noen gang sier en kort video mer enn tusen bilder. Det vil alltid være øyeblikk eller hendelser som trenger bevegelse. Takket være den nye filmklippfunksjonen kan du filme i HD, kombinere flere korte snutter, legge til musikk om du vil, og dele det hele via smarttelefonen din.

Vakker deling

Vakker deling

Spesielle øyeblikk blir enda bedre når vi kan dele dem med andre. Derfor kommer OLYMPUS PEN-kameraer med innebygget WiFi og OLYMPUS Image Share-app, slik at du kan dele lidenskapen din med venner og følgere når som helst og hvor som helst. Med disse fantastiske bildene vil Facebook- og Instagram-kontoene dine havne i en ny divisjon.

Dette vil kanskje også interessere?
 • test-and-wow

  Test nå

  Utforsk kameraer og finn din lokale forhandler.

  Test nå
   
   
  test-and-wow

  Test nå

  Utforsk kameraer og finn din lokale forhandler.

  Test nå
   
   
 • storelocator

  Finn en forhandler

  Foretrekker du personlig service? Finn raskt den nærmeste OLYMPUS-forhandleren, hvor som helst i verden.

  Finn forhandler
   
   
 • cart

  Kjøp online

  Enkel og praktisk handel 24/7 – kjøp ditt nye OLYMPUS-produkt i vår nettbutikk i dag.

  Kjøp online
   
   

Utvid produktgarantien din

Bli med i MyOLYMPUS og utvid garantien på utvalgte registrerte produkter.

Registrer deg nå
 
 

Kundestøtte

Velg saken du behøver støtte til i listen nedenfor.