Mobilversjon Skjul

Du bruker nettstedet med Internet Explorer 6. Denne nettleseren er nå utdatert.
For sikrere, mer pålitelig surfing det anbefales at du oppgraderer nettleseren til en av disse nettleserne:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

RecMic II:

Den smarte og fleksible USB-mikrofonen.

RecMic II:

Utviklet for at du skal få de nøyaktige resultater med talegjenkjenning. Selv i støyende miljøer.

RecMic II:

Plug & Play

RecMic II-serien

OPPLEV EN NY DIMENSJON AV TALE TIL TEKST. RecMic II-serien er utviklet for å dekke de høyeste forventningene til fagfolk som ønsker utmerket brukervennlighet og gode resultater, med alle typer tale til tekst-løsninger. De fire modellene i denne nye serien gir de eksklusive fordelene til den nyskapende støykansellerende teknologien. Sammen med det smarte systemet med to mikrofoner får du fleksibel retningsstyring i tillegg til at støyen kanselleres. Alle enhetene kommer også med ekstra mykt UV-belegg og lydløse knapper som reduserer de forstyrrende trykkelydene. Den antimikrobielle overflaten tilfredsstiller hygieniske krav, spesielt de som gjelder for medisinske områder.

Stille miljø

Er du jakt etter nøyaktig opptakskvalitet i alle miljøer? Du ønsker ikke å måtte ta hensyn til hvor du utfører dikteringen. Du ønsker friheten til å velge hvor du befinner deg og kunne jobbe med vinduet åpent. Men da er det alltid fare for uventet støy.

Støyende miljø

Med RecMic II quasi er det ikke lenger noe problem med uventet støy. Påvirkningen av bakgrunnsstøy på ppptakskvaliteten vil bli betraktelig redusert.

Stråleforming

Takket være det nyskapende intelligente tomikrofonsystemet i RecMic II-serien ignoreres bakgrunnsstøyen aktivt av mikrofonen og sikrer nøyaktig talegjenkjenning.

Retningsstyring AV

En av de viktigste forutsetningene for nøyaktig talegjenkjenning er at mikrofonene har solid retningsstyring. Når retningsstyringen er slått AV, blir støyen fra omgivelsene tatt opp.

Retningsstyring PÅ

Takket være de to omnidireksjonelle mikrofonene kan RecMic II fokusere utelukkende på høyttaleren, som om den er et menneske. Omgivelseslydene "fases" nesten helt ut.

Den avanserte funksjonen for støykansellering gjenkjenner stemmen din og bevarer den som den er. Samtidig undertrykkes ikke- eller lav-relativ lyd uten at stemmen fordreies. Når som helst. Hvor som helst.

Støykanselleringen og innstillingene for retningsstyring kan konfigureres i programvaren for RCT (RecMic konfigureringsverktøy) eller via knappekombinasjoner uten programvare (se hurtigveiledningen for bruk).

Last ned >

Torsten Hein og Carsten Schulthes, administrerende direktører for DAZ Diktiertechnik, Tyskland: «Kvaliteten i opptakene og talegjenkjenningen i enheten er utmerket, takket være de svært sensitive mikrofonene og effektiv filtrering av omgivelseslyder. En unik funksjon er muligheten til å mappe tastaturet individuelt, noe som resulterer i unik kompatibilitet i programvaren. Ekstern programvare gjenkjennes av diktatenhetene fra Olympus. Knappene kan tilordnes spesifikke kommandoer som kontrollerer hvilket som helst operativsystem. Dette er en ny og smart tilnærming til å få nye brukere.»

Romain Koenig, sjef for det tekniske teamet hos DICMA, Frankrike: «Testene vi utførte i bråkete miljøer viser utmerket ytelse i talegjenkjenningen. Toleransen for støy kan justeres på få sekunder, ved å trykke på to knapper på mikrofonen. Det gjør det mulig å bytte mellom bråkete og stille miljøer uten problemer. Bruk av HID-modus på nye RecMic og de nye fotkontrollene gjør det mulig for det tekniske teamet vårt å sette opp klientløsninger uten drivere. Ingen driver betyr at den fungerer med hvilket som helst operativsystem, og det er mindre sannsynlig at systemet svikter.»

Jürg Sprecher, systemingeniør hos Voicepoint AG, Sveits: «Teknologien gir reduksjon av uønsket bakgrunnsstøy, og nøyaktige resultater for talegjenkjenning. Den inkluderte programvaren, RecMic konfigureringsverktøy (RCT) ser moderne ut, og er brukervennlig.»

Besøk Voicepoint >
Kompatibel med
 • dns.comfort.pro workflow, dns.comfort.basic workflow PLUS, dns.comfort.net PLUS, dns.comfort.local PLUS

 • Lexacom 3, Lexacom Echo, Lexacom Connect

 • VocalSoft

 • DictaPlus

 • Alle produkter er kompatible

 • Alle produkter er kompatible

 • MIRSK Speech Recognition & MIRSK SUITE

 • M*Modal Fluency Direct ®, M*Modal Fluency Flex ®

 • RM-4010P: Speech Recognition Family

 • Dictanet

 • Zenidoc

For utviklere: DIY

Utvikler du programvaren selv? Ønsker du full integrasjon av RecMic II for å oppnå full kontroll over både åpenbare og skjulte funksjoner? Vi har et sett for programvareutvikling (SDK) som er svært enkelt bruke. Med det kan du lettvint integrere Olympus-dikteringsfastvaren. Du søker om det nyeste SDK-et ved å klikke på denne koblingen.

Søk >