Mobilversjon Skjul

Du bruker nettstedet med Internet Explorer 6. Denne nettleseren er nå utdatert.
For sikrere, mer pålitelig surfing det anbefales at du oppgraderer nettleseren til en av disse nettleserne:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

LS‑P5

ALT-I-EN høyoppløst lyd
  • TRESMIC II
  • 96kHz/24bit
  • Bluetooth®

Neste generasjons lydkvalitet, på avstand

Imponerende størrelse, unik lyddesign.

TRESMIC II retningsbestemt kontroll

Utstyrt med en zoom-mikrofon som gir unik lydkontroll og blander inndata fra tre mikrofoner, samt tilpasser retningen i 21 nivå og opprettholder lydkvaliteten. Velg optimale innstillinger avhengig av scenariet, fra opptak av fuglesang og musikk til forelesninger og møter.

96 kHz/24-bits lineær PCM-opptakskvalitet

Støtter maks samplingsfrekvens på 96 kHz og lineært PCM-opptak med kvantifisert bitrate på opptil 24 bit (tre ganger informasjonen på en CD). I tillegg kommer tapsfri kompresjon av FLAC-opptak og avspillingsformat for å beholde høy lydkvalitet og liten filstørrelse. Mp3-lydformat er også tilgjengelig i opptil 320kps.

Bluetooth®-aktivert

Trådløs lydovervåking og full kontroll via en smarttelefon med DVR.Remote-appen for iOS og Android. Avstand på opptil 10 m.

Få den fra App Store >
Få den fra Play Store >

125dB SPL-lydtrykk-mikrofoner

Forvrengningsfrie opptak av alt fra høy musikk og stemningslyder til fuglesang og forelesninger.

Intelligent auto, manuell, og smarte opptaksmodi

Intelligent Auto vil automatisk tilpasse lydnivåene dynamisk. Manuell-modus tillater finjustering av opptaksnivået og tilpasning til lydkildens volum. Den nye smartmodusen angir det beste lydnivået og lytter til omgivelsene før opptak.

Lydsterk, perfekt til stemmeopptak

Den nye «Lydsterk-modusen» gir klarere opptak av tale som vlogging, forelesninger og møter. Du kan fange opp lyden ved opptak av middels til høye nivåer og dempe effekten av lydene rundt.

Tilpassede scenemodi for enkle opptak

LS-P5 tilbyr ikke bare lagring av de tilpassede innstillingene, men også opptak med 2-mikrofons støydemping i miljø med mye støy. Dette er en «scenemodus» kjent som Noisy Situation. Designet for å ta opp tale i miljø med mye støy. En mikrofon lytter til bakgrunnsstøyen, mens brukeren snakker inn i den andre.

Med forhåndsopptak går du ikke glipp av noe

Med forhåndsopptaksmodus på to sekunder, går du ikke glipp av muligheten til å ta opp fuglesang eller forelesninger på grunn av kontrollforsinkelser. Opptakeren kan også styres med DVR.Remote-appen for smarttelefoner.

Kompositt USB-lydmodus

Bruk en USB-mikrofon og -høyttaler. Perfekt til strømming eller nettbaserte virtuelle møter.

Størrelse, tilkoblingsmuligheter og minne

Et hus som ikke veier for mye. Uavhengig av opptak, så trenger du riktig tilkobling.

Liten størrelse, stor lyd

Til tross for de høytytende mikrofonene og de to batteriene, er designet av opptakeren på bare 39,6 x 112,2 x 16,1 mm og den veier kun 78 g.

16 GB innebygd minne (+MicroSD-luke)

16 GB innebygd minne med opptil 7 timer i 96kHz/24bit høyoppløsning, eller 21 timer i CD-kvalitet. Micro-SD-kort kan også brukes med opptil 2 TB i størrelse (XC type I).

Opptil 37 timer batterilevetid

Inkludert 2 AAA NiMh-oppladbare batterier som kan lades via USB. I tillegg kommer en parallell strømforsyning og opplading av batteri med strømforsyning.

Mikrofon- og hodetelefontilkobling

Enten du kobler til en ekstern mikrofon eller bruker en kameramikrofon, så tilbyr LS-P5 både inngående MIC og Line, samt utgående hodetelefon.

Praktisk Slate Tone og Test Tone for kildeopptak av videolyd

Med Slate Tone kan du sende referansesignal til digitalkameraet for enklere redigering. Med Test Tone kan du også angi kameraets lydopptaksnivå.

Stativgjenger

LS-P5-funksjonene har bransjestandarden ¼ tommers gjenger for å montere kamera (via blitsskoadapter) eller mikrofonstativ.

Innebygde redigerings- og avspillingsfunksjoner

LS-P5 tilbyr en rekke innebygde funksjoner uten behov for PC.

Normalisering

For rolige opptak kan du velge Normalisering for å øke lydvolumet, beholde kvaliteten og unngå forvrenging.

Oppdeling og beskjæring av lydfil

Med innebygd redigering kan du dele opp og beskjære lange opptak på LS-P5 uten å måtte etterbehandle. I tillegg kan du bruke tone inn og ut på lydfilene.

Finn opptakene raskt med Kalendersøk

Med Kalendersøk blir de lagrede opptakene automatisk merket med dato og vist i et kalenderformat hvor du enkelt finner dem.

Ytterligere avspillingsfunksjoner

LS-P5 har støykansellering for klar avspillingskvalitet og effektiv taleavspilling. Slik kan du automatisk hoppe over deler uten tale og kun spille av delene av filen med tale, spare tid og forbedre avspillingen under transkripsjonen.

Hold orden på opptakene enkelt med tilpassede mapper

I tillegg til å opprette mapper kan du legge til navn slik som «Konferanse» og «Forelesning» på opptaksmappene. Du kan også endre mappe- og filnavn ved hjelp av DVR.Remote-appen for smarttelefoner.

Ikke bare en opptaker, men et system

LS-systemet tilbyr en rekke tilbehør. Inkludert mikrofoner, støtdempere, kabler, vesker og strømforsyning.

Dette vil kanskje også interessere?