Mobilversjon Skjul

Du bruker nettstedet med Internet Explorer 6. Denne nettleseren er nå utdatert.
For sikrere, mer pålitelig surfing det anbefales at du oppgraderer nettleseren til en av disse nettleserne:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

DS-2600:

Profesjonell diktering – enkelt og uten stress.

La stemmen din jobbe for deg

Arbeider du mye hjemmefra eller i et lite kontor, for eksempel i en liten medisinsk praksis eller advokatfirma? DS-2600 er den ideelle enheten for din personlige og effektive én-til-én-arbeidsflyt.

Oppgrader deg selv til digital diktering

Er ikke analog diktering lenger et alternativ, og du ønsker å ta steget til å ta diktat på en enkel og digital måte? Din enkle, digitale inngang er den nye DS-2600.

Entreprenører og startup-bedrifter på farten

Har du nettopp startet din egen virksomhet og nå er du ute etter en rask og enkel løsning for digitale diktater? La DS-2600 føre deg til suksess. Raskt og enkelt.

Gjør opptak av dine møter og konferanser

Har du det ene møtet etter det andre? Distraherer konstant skriving deg fra selve temaet eller fra kunden? Prøv konferansemodusen til den nye DS-2600. Den tar opp alle ord i stereolyd.

Vær intuitiv med 4-posisjons skyvebryteren

Skyvebryteren gjør at enheten kan opereres enkelt og intuitivt, noe som lar deg fokusere på tankene dine under dikteringen. Du kan enkelt starte, stoppe og redigere dine diktater med den robuste skyvebryteren, selv uten å se på enheten. På denne måten er diktering ikke bare mulig mens du sitter, men også når du er på farten.

Spar tid: En rekke redigeringsalternativer for enkel tekstoppretting

Å skape tekst med stemmen er mer enn bare å gjøre opptak. Digital talestandard (DSS) lar deg raskt redigere filer (sette inn, overskrive, legge til, slette/klippe).

Mikrofon av høy kvalitet med lavt støynivå

Den nye DS-serien har omni-retningsbestemte mikrofoner med lavt støynivå og en støtdemper som dekker mikrofonenheten for å minimere berøringsstøy fra hendene dine.

Ny! Med retningsbestemt stereoopptaker

Det er ofte forvirrende hvem som snakker i møter, og ofte snakker de fra forskjellige retninger. Ingen er i stand til å ta notater så raskt og strukturert. DS-2600 er spesielt egnet for å ta opp alle konferansene dine. Å gjøre opptak av alle møtene dine er enkelt, men du oppnår likevel enestående kvalitet.

Enkel diktathåndtering med DSS Player Standard

DS-2600 kommer med DSS Player standard (Mac og PC). Denne brukervennlige programvaren gir deg en fullstendig oversikt over alle dine diktater, noe som gjør håndteringen av diktatene enkel. Den importerer også diktatene dine automatisk fra stemmeopptakeren til datamaskinen din.

Ser du etter en kraftig stemme-til-tekst-løsning med WiFi- og sterke datasikkerhetsfunksjoner?

Besøk produktsiden til DS-9500 og møt den profesjonelle dikteringsløsningen med WiFi-evner. For enda raskere arbeidsflyt takket være trådløs deling av diktatfiler. Hvor enn du drar.

Les mer >
Dette vil kanskje også interessere?