Mobilversjon Skjul

Du bruker nettstedet med Internet Explorer 6. Denne nettleseren er nå utdatert.
For sikrere, mer pålitelig surfing det anbefales at du oppgraderer nettleseren til en av disse nettleserne:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

ODDS: Profesjonell diktering med smarttelefon. Når som helst. Hvor som helst.

Diktér det uventede

Diktér, kommenter og send. Olympus’ diktering for iPhone/Android er en herlig enkel opptaksapp for dikteringer på farten. Lett å redigere – sett inn, erstatt – og sende for å transkribere talefilen. Dette innebærer at selskaper får økt effektivitet, lavere kostnader og at mer blir gjort på kortere tid.

Olympus dikteringsapp
for Android og iPhone:

Gratis prøveperiode!

Hvorfor ikke prøve ODDS sammen med vår ODMS-transkripsjonsprogramvare for å få mest mulig ut av dikteringsappen din? Last ned ODMS R7 Transkripsjonsmodul, og test den helt gratis i 60 dager.

Last ned >

ODDS - den profesjonelle skyløsningen

Olympus Dictation Delivery Service (ODDS) styrer du overføringen av dikteringer som er tatt opp med Olympus’ dikteringsapp for iPhone og Android. Dersom det er behov for ikke-planlagte dikteringer, og du ikke har med deg din profesjonelle stemmeopptaker, kan du lett ta opp og overføre dikteringen til organisasjonens arbeidsflytssystem slik at den transkriberes før du er tilbake på kontoret.

Olympus-diktering for iPhone/Android

Olympus Dictation Delivery Service (ODDS)

ODMS Transkriberingsmodul

DSS-fil

DSS-fil

DSS-fil

Administrator

Olympus Dictation Portal

ODDS-server

https

Epost/ftps

Skriver

Skriver

Skriver

Datasikkerhet i høysetet

Ofte er selskapets data dets viktigste aktiva. Når Olympus’ diktering for iPhone eller Android er tilkoblet ODDS, vil organisasjonen dra fordel av en rekke sikkerhetsfunksjoner. Dikteringer kan tas opp i DSS Pro-format med 256-bits AES-kryptering. Dette innebærer at dikteringsfiler er beskyttet selv før de sendes via HTTPS eller ftps – og at uautoriserte personer ikke kan lytte til dem på noe punkt i leveransekjeden.

Sømløs integrering med eksisterende arbeidsflyt for diktering

Lydformatet DSS Pro, etablert bransjestandard for profesjonell talehåndteringsløsninger, legger til rette for sømløs integrering og dermed håndtering for å transkribere tale fra hele verden. Metainformasjon som forfatter-ID og arbeidstyper lagres også i selve dikteringsfilen. Det er også mulig å rute dikteringer til selskapets ftp-server slik at skrivere kan få tilgang til dikteringene uansett hvor de befinner seg.

 

Olympus Dictation Portal

Olympus Dictation Portal (ODP) er et svært sikkert og fleksibelt nettbasert verktøy som gjør at administratorer kan styre Olympus’ dikteringsapp og tilhørende ODDS-lisenser sentralt. Konfigurasjonselementer som dikteringsdestinasjon og krypteringsnivå styres av administratoren, noe som betyr at forfatterne (sluttbrukerne) kan konsentrere seg om å diktere med appen. Dette gjør alt så enkelt som mulig og forhindrer brukerfeil.

Et bilde er mer verdt enn tusen ord

Det er mange situasjoner i arbeidslivet der det talte ord virkelig får verdi når det settes sammen med visuelle hjelpemidler. Og i mange beskrivende arbeidsprosesser er bilder alfa og omega. Eksperter, konsulenter og takstmenn kan nå legge ved bilder til alle dikteringer de gjør – enten det ble gjort med en Olympus DS-7000/DS-3500-opptaker eller med Olympus’ dikteringsapp – før det hele sendes til en skriver.

Diktering og bildevedlegg

Dette vil kanskje også interessere?