Det virker som du surfer ved hjelp av Internet Explorer 6. Denne nettleseren er utdatert.
For safer, more reliable browsing it is recommended that you upgrade your browser to one of these browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Personvern

Personvernerklæring

1. Innledning

Vi er Olympus Europa SE & CO. KG (Amsinckstr. 63, 20097 Hamburg, Tyskland). Samtlige henvisninger til "vi/vår/oss" gjelder Olympus Europa SE & CO. KG.

"Personlige data" defineres som opplysninger som gjelder deg personlig, som f.eks. navn, e-postadresse og postadresse.

Les nøye gjennom følgende personvernerklæring, slik at du forstår hvordan vi bruker dine personlige data etter at vi har samlet dem inn. Les gjennom personvernerklæringen før du sender oss personlige data. Det er ikke obligatorisk å sende oss personlige data når du navigerer rundt på nettsiden vår.

Du kan til enhver tid kontaktehvis du har spørsmål angående denne personvernerklæringen.

Denne personvernerklæringen oppdateres fra tid til annen. Datoen for den siste revisjonen vises på denne siden. Se derfor gjennom personvernerklæringen hver gang du skal sende oss personlige data.

2. Når samler vi inn data?

Vi samler inn personlige data fra deg når du gjør det følgende på nettsiden vår:

 • hvis du registrerer deg for å bestille varer eller tjenester;
 • hvis du søker på en stilling hos oss eller et av datterselskapene våre (se separat personvernerklæring som må godtas før du bruker nettverktøyet for jobbsøknader);
 • hvis du sender inn andre forespørsler på nett, og
 • i forbindelse med informasjonskapsler og andre teknologier.

3. Hvilke personlige data samler vi inn fra deg?

Vi samler inn følgende personlige data fra deg når du registrerer deg hos oss:

 • navnet ditt;
 • postadressen din;
 • telefonnummeret ditt;
 • e-postadressen din;
 • andre personlige data som sendes inn sammen med jobbsøknaden din (se separat personvernerklæring, som må godtas før du bruker nettverktøyet vårt for jobbsøknader);
 • andre personlige data du gir oss frivillig;
 • brukerdata i forbindelse med informasjonskapsler og andre teknologier.

4. Hva gjør vi med dine personlige data?

Hvis du sender oss personlige data, slik som nevnt ovenfor, bruker vi disse for å:

 • behandle bestillingene dine av varer og tjenester
 • kommunisere med deg angående bestillinger, sende deg informasjon om nyheter eller gi deg spesielle tilbud som kan være av interesse for deg, med mindre du i en egen erklæring har bestemt å ikke motta slik kommunikasjon fra oss;
 • svare på forespørsler fra deg, sende deg informasjon om nyheter eller gi deg spesielle tilbud som kan være av interesse for deg, med mindre du i en egen erklæring har bestemt at du ikke ønsker å motta slik kommunikasjon fra oss;
 • behandle jobbsøknaden din, og snakke med deg om den;
 • følge opp formål som er nevnt under Informasjonskapsler og andre teknologier.

5. Hvem gir vi dine personlige data videre til?

Vi formidler eventuelt personlige data vi har samlet inn fra deg via Internett internt i organisasjonsgruppen vår. Ellers gir vi innsamlede, personlige data kun videre til statlige og strafferettslige myndigheter, juridiske etterfølgere for organisasjonen vår og leverandørene våre, som vi har gitt i oppdrag å behandle data for oss.

6. Internasjonal overføring av personlige data

Ettersom Internett er global av natur, er det uunngåelig at personlige data sendes over internasjonale grenser når Internett brukes til å registrere og behandle data. Ved å navigere rundt på nettsiden vår og sende inn personlige data til oss, godtar du derfor vår behandling av dine personlige data på grunnlag av dette.

7. Informasjonskapsler og andre teknologier

Hvis du bruker nettsiden vår, nettjenester, interaktive applikasjoner, e-postmeldinger eller reklame, lagrer vi informasjon i form av informasjonskapsler på harddisken til datamaskinen din (i hovedsak små tekstfiler eller enkle GIF-filer). Informasjonskapsler hjelper oss å tilpasse nettsiden vår etter dine interesser og preferanser. En informasjonskapsel kan for eksempel inneholde informasjoner om sidene til en nettside du har besøkt, noe som gir oss muligheten til å tilpasse nettsiden individuelt for deg ved neste besøk. Informasjonskapsler gir oss imidlertid ikke tilgang til resten av datamaskinen din.

For å analysere hvor vellykkede reklamekampanjene våre er, bruker vi også andre teknologier, som f.eks. websignaler og sporingspiksler. Vi bruker også slike teknologier fra tredjeparter som hjelper oss med å analysere hvor på nettsiden vår besøkende går, og hva som interesserer dem. Tredjeparter kan også bruke informasjon om besøkene dine på denne nettsiden og andre nettsider for å forbedre egne produkter og tjenester, samt for å tilby annonser for produkter og tjenester som er av interesse for deg. Hvis du vil ha mer informasjon om dette og mulighetene dine til å forhindre bruk av informasjoner av tredjeparter, kan du klikke her .

De fleste nettlesere gir deg mulighet til å slette informasjonskapsler eller mulighet til å motta advarsler før informasjonskapsler lagres på harddisken din. Mer informasjon om dette finner du i veiledningen eller hjelpefunksjonen til nettleseren din. Hvis du imidlertid bestemmer deg for å deaktivere informasjonskapsler som vi lagrer på datamaskinen din, kan det hende at du ikke får brukt bestemte tjenester eller funksjoner på nettsiden.

8. Koblinger til andre nettsider

Nettsiden inneholder hyperkoblinger til nettsider som eies og administreres av tredjeparter. Disse nettsidene har egne personvernerklæringer, og vi anbefaler at du leser nøye gjennom dem. Personvernerklæringen styrer bruken av personlige data du sender inn når du besøker disse nettsidene. Vi påtar oss ikke noen form for ansvar for håndteringen av personvern hos tredjeparter, og bruken av disse nettsidene skjer på egen risiko.

9. IP-adresser

Vi registrerer besøkstrender fordi vi er interessert i at informasjon spres på en vellykket måte fra nettsiden. Serveren vår oppretter loggfiler med informasjon, som f.eks. IP-adresser fra nettverket ditt, hvilke sider som ble besøkt og hvor lenge besøket varer. Vi bruker analyseprogramvare til å opprette rapporter som hjelper oss med å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden. IP-adressen anonymiseres for bruk i nettanalysen. Loggfilene slettes regelmessig. En IP-adresse er en siffersekvens som tildeles datamaskinen din av Internett-leverandøren, og er nødvendig for å få tilgang til Internett.

10. Dine rettigheter mht. personlige data

Du har rett til å be om en kopi av de personlige dataene vi har samlet inn, samt å få rettet denne informasjonen. Send alle forespørsler til personvernansvarlig på. Vi vil innenfor rimelighetens grenser gi tilgang til, korrigere eller slette dine personlige data i arkivene våre.

I tillegg har du til enhver tid rett til å komme med innvendinger mot bruken av dine personlige data. Informer oss på kontaktadressen vår eller e-postadressen nevnt ovenfor.

Juli 201
Olympus Europa SE & CO. KG
Personvernansvarlig